Készülünk a 2015 -16-os tanévre

b_300_300_16777215_00_images_stories_1469774_633145646727121_962119221_n.jpg

Családra, gyermekre vágysz? 

Szeretettel várunk, gyere, légy a bajban lévő gyermekek nevelője!

 

 

 
Elkezdtük a készülést a 2015-16-os tanévre!! Az első dolog ami feltűnt, hogy megint több gyerekünk van, mind amennyi nevelőnk! A kollégák közül néhányan férjhez mentek, volt akit a "nyugati" álom sodort el, tény az, hogy egy pár új nevelőre is szükségünk lesz a tanév gördülékeny kezdéséhez! Ezért egy üzenetet fogalmaztunk meg azok felé akik családra vágynak, akik szívesen összeköltöznének 7-8-9 bajban lévő gyermekkel! Szerintük a világ legszebb feladata gyermeket nevelni, ezért is merem biztatni, hívnia jelentkezésre azokat a fiatalokat, felnőtteket akik szeretnének nevelők lenni!! Az lenne jó, ha még augusztus során a döntés megszületne, mert akkor még lenne idő a nyár folyamán a vakációs üzemmódba is belekóstolni ebbe a szép, de kitartást, hűséget kérő munkába!
Jelentkezni lehet akár személyesen is a házainknál, de levélben is.
Címünk: RO-Deva, Progresului 6 / 
vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Örömmel írom le, hogy a csatolt kis filmet, kedves munkatársam, Igrec Sándor készítette minden külső segítség nélkül! Sanyika egy finom házikenyér, hisz Déván, nálunk kezdte ö is annak idején az iskolát, az érettségit letette és önszorgalomból kezdett el a filmezéssel, vágással foglalkozni!
Szeretettel várjuk, hívjuk azok jelentkezését akik szeretnének gyermeket nevelni a Szent Ferenc Alapítvány gyermekvédelmi központjaiban! Bizalommal, Csaba t.