Házastársak útja - Szovátán!!

"Az

 Az idei Szovátai táborunk szép gyümölcse a házastársak útja, melyet a Szent József Otthon udvarán állítottunk fel!! A tizennyolc állomásból álló út, és a kis füzet segítség, eszköz szeretne lenni abban, hogy a gyermekeink, a felnövekvő családok jobban megértsék Isten életet adó szent akaratát a családalapítás, gyermekvállalás,  nevelés szent hivatását.

Az elkészült utat, a táblákkal július 19-én szombaton szeretnénk felszentelni egy örömteli boldog ünnepen!!
Ezen a táborzáró szép szombati napon, Magyarországról egy ugróvárral és más nagyon izgalmas játékkal felszerelt autó érkezik, sok mókás bohóccal! Egyesek szerint még igazi varázslók is lesznek abban a nagy autóban!! A vidám játék mellett a gyermekeink e hét során megtanult produkcióit, alkotásait is meg lehet csodálni ezen a szép napon! A finom közös ebéd után hosszan járjuk a házastársak útját 15.00 órától, majd 16.00 órától lesz a táborzáró szentmise, melyen megkereszteljük Lengyel János és Kata legkisebb gyermekét, a kis Csabikát!! A szentmise áldása egyben táborzáró áldás is lesz, mely után mindannyian a sok-sok szép élménnyel elindulhatunk haza, hogy a látottakat, tanultakat megosszuk az otthon maradott testvéreinkkel!!
Erre a szép napra nagy szeretettel meghívjuk a szovátai és a távolabbi, a környékbeli családokat! Mindannyian Isten gyermekei vagyunk! Arra kérlek, hogy jó testvérekként mint egy nagy család tagjai gyertek és ünnepeljünk együtt! Imádkozzunk sokan, sokat  a Kárpátmedencei családokért, gyermekekért, a mi közös jövőnkért!!
Sok szeretettel,
Csaba t.