Imalánc

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_rozsafuzerrek.jpgA világ békéért októberben végzett kilenced után sokan kérték, hogy ne hagyjuk abba a közös imádságot!! Sajnos a mindennapi véres események is arra indítanak, hogy még buzgóbban imádkozzunk!! Flüei Szent Miklós kezében mindig ott volt a rózsafüzér, ezért is szeretnénk  egy rózsafüzér társaságot szervezni az áldott békéért!!


Szeretettel meghívlak  csatlakozz az, együtt szeretetben imádkozva hiszem, hogy erősebbek leszünk mind a gyűlölet mely erőszakkal, háborúval szét akarja tépni a világunkat!!
Szeretnél velünk együtt imádkozni a békéért? Csatlakozni szeretnél a rózsafüzér társulatunkhoz? A www.magnificat.ro oldal közepén van egy ablak, a hírlevél alatt: Rózsafüzér társulat az áldott békéért címmel, ha ott bejelentkezel, akkor kezdjük küldeni most advent első szombatjával, minden hónap elején azt a tizedet mit te mondasz, és küldünk melléje egy rövid elmélkedést is!! A rózsafüzér elmélkedés, igazából egy ősi imamód, a célja hogy a megváltásunk titkainak megértéséhez vezessen bennünket!
A csatolt oldal szépen elmagyarázza magát az imádság végzésének a módját, szeretettel kérlek, hogy nyisd meg és olvasd el, mielőtt jelentkeznél!

http://uj.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=14

- 2015. nov. 29 (va)  16.00 Dunakeszi – Művelődési házban tartok egy előadást, ott szeretnék az áldott békéért szerveződő rózsafüzér társulatról is beszélni!!
Hiszek az imádságos szeretet végső győzelmében,
Csaba t.