Döbbenetes!!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Fopasztorok_EPA2034807_Articolo.jpgFerenc Pápa  személyesen elment Európa határára, és onnan Romába, a saját repülőgépén magával vitt 12 szíriai menekültet! Saját költségére befogadott olyan egyszerű kisgyermekes családokat, akiknek a nagypolitika a házát lebombázta! Ezek az emberek történetesen mohamedánok! Kemény prófétai tett! A félelem, az előítélet falán hatalmas rést ütött Krisztus nevében Ferenc pápa! 

 

Fontosnak látom hangsúlyozni, hogy Ferenc pápa nem a határok megnyitását szorgalmazta, hanem személyesen elment a határokig, kiválasztott három valóban a nagyhatalmak által gerjesztett háború miatt szerencsétlenül járt családot, és őket - számunkra példát adva - befogadta a saját költségére! Nem szabadna politikai kérdéssé váljon ez a mélységesen emberi gesztus!
Aki az élet mellett dönt, az bizalommal Krisztus útjára lép! Jézus személyesen a mennyországból jött közénk, hogy nem 12-őt, hanem mindannyiunkat Magával vigyen! Sok "okos" angyal ezt dőreségnek tartotta, az Egyház tanítása szerint egy részük ezért is lázadt fel, fordult szembe Istennel, vált bukott angyallá!  
Több, mint 5000 gyermeket, családot befogadtam az elmúlt évtizedekben és nem bántam meg!!! Minden gazdagságom a szegények befogadásából fakadt! Járható Krisztus Urunk útja!!! Bízzunk Ferenc pápába, merjünk a nyomába lépni, vessük le az elegáns kosztümjeinkkel együtt a félelmet, a kishitűséget, az önzést, tűrjük fel az ing ujját és kezdjünk el dolgozni! Ferenc pápa, Krisztus nevében mutatja a járható utat! 
Hiszek a szeretet végső győzelmébe, 
Csaba t. 
Ferenc pápa visszatért Rómába tizenkét szíriai menekülttel
Ferenc pápa rövid, pontosan ötórás leszboszi látogatása után szombaton délután fél ötkor visszatért Róma Ciampino repülőterére. A mostani visszaérkezésének a különlegessége abban áll, hogy a pápai különrepülőgép, egyébként az Alitalia Airbus A-320-as gépe, a fedélzetén magával hozott tizenkét szíriai menekültet. Az eseményről hivatalosan P. Lombardi szentszéki szóvivő számolt be és elmondta, hogy három szíriai család utazott a pápával, hat szülő és hat kiskorú gyermek. Ők már jelen voltak Leszbosz szigetén a március 20-i EU-Törökország közti megegyezést megelőzően.A három család elhozatala Ferenc pápa kezdeményezésére született, a konkrét megvalósítás ügyében pedig az Államtitkárság tárgyalt a görög és az olasz külügyminisztériummal. Mindhárom szíriai család muzulmán, kettő Damaszkuszból, egy pedig Deir Azzor-ból származik. Mindhárom család otthonát lebombázták. A szíriai családok befogadása és eltartása a Vatikán költségére történik, míg a családok konkrét elszállásolása és ellátása a római Szent Egyed közösség segítségével valósul meg.
Ferenc pápa Róma Ciampino repülőteréről a Vatikán felé menet megállt a Santa Maria Maggiore bazilikánál, hogy a “Római nép üdvössége” kegykép előtt hálát adjon a Szűzanyának a látogatás sikeréért.
www.bonumtv.hu
Vatikáni Rádió