Sugárzó laikusok

Nyomtatás

dec31.jpgBárki úgy érzi a könyv olvasása után vagy bármikor, hogy szeretne Jézus Krisztussal megismerkedni, közelebbi kapcsolatba kerülni, nézzen körül ott, ahol él, vannak plébániák, templomok, biztos, hogy minden paptestvérem szeretettel fogadja őket, és vannak Isten közelében élő, „sugárzó laikusok” is, akik szívesen segítenek.

Én is örömmel látok Déván bárkit, ha bejelentkezik, biztosan találunk néhány napot, hogy elbeszélgessünk, vagy többeket összegyűjtve egy szép lelkigyakorlatot tartsunk.

Többen voltak, akik felnőtt fejjel eljöttek, és azt mondták, hogy szeretnének megkeresztelkedni. Én szívesen segítek, hogy jobban megismerkedjen a Mennyei Szövetségessel, akivel a keresztségben megkötheti az újszövetséget, amely számára az új életet jelentheti. Ha további kérdése van, küldje el e-mail címemre, és a honlapunkon (www.magnificat.ro) szívesen válaszolok.

Bátorítok mindenkit: senki nincs zsákutcában, nincs olyan élet, amelyikre az Isten azt mondaná, hogy elveszett, ezen már nem lehet segíteni.

Lehet, hogy az alkohol gyűrt maga alá, lehet, hogy a csüggedés, a reménytelenség, a nélkülözés, a napi hajsza, a taposómalom tette tönkre az idegeidet, vagy akár a jólét, a siker, a hatalom súlya alatt roppantál össze, de hinned kell, hogy mindig van tovább, és az életed nem egy zsákutcában való vég nélküli vergődés, hanem sodródás Isten feléd kitárt karjaiba.

Az a jó, ha ez nem eszméletlen sodródás, hanem egy tudatosan vállalt közeledés, amely értelmet ad az életednek.