Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

Ima

okt11.jpgNem elég nem követni el hibákat, hanem nagyon tudatosan arra kell törekednünk, hogy ne legyünk meddő fák, teremjük meg a magunk gyümölcseit. Valamiért megszülettünk erre a Földre. Ügy gondolom, hogy minden ember Isten válasza egy imára.
Valahol valaki imádkozott: „Ó, Uram, milyen jó lenne, ha a szép gondolatokat valami rögzíteni tudná, hogy ne vesszenek el.” A nagy melegekben vagy a hidegben, amikor gyalogoltak az emberek, fohászkodtak: „Milyen jó lenne semmi perc alatt ott lenni valahol, nem izzadnánk a forróságban, nem fáznánk a téli fagyban!” Ma is sokszor imádkozunk egy-egy betegség láttán: „Ó, Uram, milyen jó lenne, ha lenne a bajomra gyógyszer!” Felsóhajt valaki: „Milyen jó lenne, ha öregségemre nem maradnék egyedül, lenne, aki elbeszélgetne velem, elhozná a gyógyszert a patikából!”

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Sajnos, a mai világban sokan úgy érzik, ha nem csinálnak valami rendkívülit, nem kerülnek be a televízióba, a médiába, nem lesznek sztárok, az életük elhibázott, szürke és értelmetlen. Egyáltalán nem így van, mennyire jó tudni azt, hogy hétköznapi kötelességeink teljesítésével mi is felnőhetünk a mennyek országához. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. október 16. kedd, Gál napja van. Holnap Hedvig napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Formálodás

Mindig kicsiben kell kezdeni. Isten a világnak kis morzsáját rakja a kezünkbe, azt kell nagy szeretettel formálnunk, „újrateremtenünk”.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube