Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

A Mennyek Országának szépsége

nov15.jpgA földi létünkben egy születési stádiumban vagyunk. Kilenc hónap után a kisbaba életképes, de az embernek egy ráméretezett élethossz kell ahhoz, hogy „örök élet képes” legyen.
Hogy a Mennyek Országának szépségét, örömét élvezni tudjuk, hogy ne okozzunk egymásnak fájdalmat, szenvedést, ne tegyük a mennyországot földi életté, ahhoz mindannyiunknak fel kell nőni és meg kell tisztulni. A földi élet és a tisztítótűz is ezt a célt szolgálja.
Az anyagvilág Krisztusban érte el a szeretetnek azt a fokát, azt a tisztaságát, amely át tudta törni a közömbös föld felől az Eget. Ez az út arra hív, hogy én magam is szeretetté váljak, megtisztuljak. Persze érezzük, hogy ezen a Földön lehetetlen mindezt tökéletesen megvalósítani.
A tisztítóhely, a tisztítótűz halálunk után az az állapot, melyben képesek vagyunk a szeretetnek a tökéletes tisztaságát elérni, amely számunkra is megnyitja a mennyek kapuját.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mikor az ember elindul az élete útján mindenképpen szövetségest keres. Szeretné megfogni valakinek a kezét, akivel együtt valóra tudja váltani álmait. Számomra Jézus Krisztus csodálatos szövetséges, társ, jó az Ő kezét fogni, és hihetetlen győzelmekhez vezet, segít, ahogy tette eddig is. Nem érzek Benne fáradtságot, gyengeséget. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. november 23. csütörtök, Kelemen és Klementina napja van. Holnap Emma napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Föl kell nőni

Pál apostol így ír: „Tudjuk azt is, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra válik, hiszen ő saját elhatározásából választotta ki őket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube