75 év Isten és a nép szolgálatában!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_14100256_10207209545226141_335443701384565764_n.jpgBíró Jánost, Antal atyát, 1941 szeptemberében szentelte fel szentéletű Márton Áron pk., Gyulafehérváron szerzetes pappá!! Életének 99-dik évébe lépő atya, Istennek tett ígéretét a nehéz történelmi körülmények közepette is hűségesen megtartotta, s most hálatelt szívvel Csíksomlyón, Mária lábánál szeretne köszönetet mondani Teremtőjének, amiért őt kiválasztotta, és meghívta a szolgálatára!

A jubileumi szentmise, boldog emlékű Márton Áron születésének 120 éves évfordulóján lesz megtartva, 2016 augusztus 28-án 17.00 órától!! E felemelő eseményre elkísérem az én drága Antal atyámat, gyermekeink dédnagytatáját, a Szent Ferenc Alapítvány legidősebb aktív munkatársát!! Szeretettel hívlak, gyertek imádkozzunk együtt és tanuljunk Antal atyától, gondok, bajok közt vidám ferences jókedvvel a szeretet útján járni!!Szászvároson a 75-éves jubileumi ünnepi szentmiséjét, 2016 szeptember 24-én, ugyancsak délután 17.00 órától fogja a kedves Antal atya bemutatni!
A szászvárosi Szent Erzsébet plébániatemplomban is szeretettel várjuk a kitartást, hűséget, újrakezdést, Isten és ember szeretetet, hiteles forrásból tanulni akaró testvéreinket!
Kisebb testvéri szeretettel várunk,
Csaba t.
U.i. A csíksomlyói vasárnapi szentmisét az internetnek hála, élőben is nézhetik a kedves testvéreink a www.magnificat.ro oldalon!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…az ember hálás, örül mindannak, amit a jó Isten adott neki, ezért viszonzásul önmagát adja ajándékul. Nagyon szeretnénk ezt szépen megélni, nem visszatartani semmit, Istennek szánt ajándékká válni testestül-lelkestül, de az ember megtapasztalja, hogy milyen gyenge és gyarló, és hol ezt, hol azt kicsinyesen visszalop magának.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 26. vasárnap, Fülöp és Evelin napja van. Holnap Hella napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A hit minket boldoggá tesz

Szent Péter volt az első pápa, az összes többi az ő utóda.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube