Áldott kegyelemmel teljes új esztendőt!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_19059965_1681170408561576_611343412784361266_n.jpgArra kérlek nagy - nagy szeretettel, hogy 2018. jan. 1-én, az év első napján szervezzünk egész napos szentségimádást! Imádkozzunk együtt egy békés, áldott, örömteli új esztendőért! Ajándékozzuk meg magunkat és egymást templomainkban fohászkodva, Istenünk jelenlétével, imádságos szeretettel! Jó lenne, ha az új rózsafüzér tizedünket is az Eucharisztia életadó szent jelenlétében végezném el ezen a napon! Járjon át örömmel Jézus drága ígérete, és adjon erőt ahhoz, hogy a pusztai magányában, a templomunkban felkeressem Jézus Krisztust! "Bizony, mondom néktek, hogy ha közületek ketten egyetértenek a földön mindabban, amit kérnek, azt mind megadja nekik az én mennyei Atyám. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben: ott vagyok közöttük." Mt 18,20

Déván, az év első órájában az áldott békéért szentmise áldozatot mutatunk be, és utána 24 órás szentségimádást tartunk! Szeretettel biztatlak, hogy tartsatok velünk! Isten szentségi jelenléte, az alázatos imádság egymás testvérévé tesz, egy nagy családdá formál bennünket! Kérlek részvételi szándékotokat jelezzétek az Oltáriszentség Testvérisége lapján, a: Oltáriszentség Testvérisége oldalon. Könnyű itt bejelentkezni, két-három lépéssel ott is vagytok, válasszátok ki az órát és a helyszínt, megfogalmazhatjátok az ima szándékotokat is, és már bent is vagytok az imádkozó  nagy családban! Ugyanitt feliratkozhatsz a Rózsafüzér társulatunkban, de itt megtalálhatod a minden napi evangéliumot és a hozzá fűzött gondolataimat is!!
Milyen jó lenne, ha legalább most az év első napján, minden egyes órában legalább 5-10 piros szív ragyogna az Oltáriszentség Testvériségének a lapján!
Assisi Szent Ferenc atyánk szép szavaival köszöntelek: Az Úr adjon Nektek békét! 
Ugyanakkor 2017  utolsó napján kívánok áldott kegyelemmel teljes új esztendőt,
Csaba t. 

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A szentségi házasságkötés lényege, hogy nemcsak két ember köt szövetséget, hanem az élő Isten is életre szóló szövetséget köt velük. A Szentháromság mélységes titkát egy házasságban élő ember könnyebben meg tudja érteni, akik úgy válnak eggyé, hogy már nem is tudnak a másik nélkül élni, mikor gondolataikban, döntéseikben, érzésvilágukban állandóan megjelenik a másik: Neki hogyan lenne jó? Örülne-e neki, mit szólna hozzá?” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. április 25. szerda, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Döbbenetes, ahogy Jézus Jeruzsálem előtt térdre borult

Ő mint Isten nagyon jól látja, hogy nem „babra megy” a játék, a földi életnek hatalmas a tétje, az ember dönthet a végtelen és a semmi között.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube