Úton a legendákkal

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_45085823_2041257682599514_3319186370282389504_n.jpgElőszó Simon V. László nemsokára megjelenő könyvéhez, mely a magyar aranycsapat nagyszerű csatárának Puskás Ferencnek, és minden idők legnagyobb magyar ökölvívójának, Papp Lacinak életéről szól!

Szeretettel,

Csaba t. 
Hol vannak a határaink? Újból és újból fel kell tegyük magunknak ezt a kérdést. Ma sokan mondják, hogy merjünk kicsik lenni, fogadjuk el magunkat és a világot  úgy ahogyan van, vessünk számot képességeinkkel, talentumainkkal és törődjünk bele a korlátainkba! Puskás László és Papp László nagysága pont az, hogy nem fogadták el magukat olyannak amilyennek születtek, hanem kemény edzéssel, melynek során néha még a vért is ki kellett önteni a cipőből, a bokszkesztyűből, megmutatták, hogy az ember saját határait ki tudja tágítani, szét tudja feszíteni a szárnyalásunkat visszafogó korlátokat! A Bajnokok, kik rendszeresen gyakorolták keresztény hitüket, templomba jártak, Krisztus oltára előtt kötöttek házasságot melyhez egy életen keresztül hűségesek is voltak, megmutatták, hogy az Isten kezét fogó ember sokkal több, sokkal erősebb, ügyesebb, mint ahogyan azt sokszor mi saját magunkról gondoljuk! A nagy mestereket csodálva az ember szinte észrevétlenül maga is nekilendül a saját feladatainak és lelkesen mondja: ha nekik sikerült talpra állni, felnőtt fejjel idegenben újrakezdeni, hátszélben is bajnoknak lenni, akkor én is megpróbálok a magam pályáján gólt szerezni, győzni, eredményeket elérni! 
A sportot azért szeretem, tisztelem, mert ott nem intézik a gólokat, ott nem pályázaton jön össze a bajnokság, hanem ott minden egyes pontért keményen meg kell küzdeni! A bajnoknak - akárcsak a vajúdó anyának a szülés, - fáj a győzelem, mert rengeteg erőfeszítés, lemondás, izomláz van benne! Ez sajnos a mai ember életében mind kerülendő dolog, pedig egészen biztos, hogy az élet minden területén, csak a kitartó, szívós erőfeszítés vezet eredményhez! Te mind diák vagy tanár, orvos, munkás vagy édesapa merj a saját pályádon Puskás Öcsi, Papp László lenni! Ne érd be azzal, hogy pusztán részt veszel az élet nevű nagy játékban, merd, akard kézbe venni a meccset, a te életedet, és merj tisztességes küzdelemmel bajnok lenni ott ahova Teremtőd állított!
Köszönöm Simon Lászlónak az újabb nagyszerű könyvet, amiért lendületesen diadalmas útra hív a bajnokokkal! Istennek hála a sok hiteles adattal nem csak emléket állít a magyar aranycsapat nagyszerű csatárának Puskás Ferencnek, és minden idők legnagyobb magyar ökölvívójának Papp Lászlónak, hanem ízes "vagánysággal" megírt, gazdagon illusztrált művével, olvasható módon, követhetően közénk hozza az égről a csillagokat!!! Bátran kijelenthetem, hogy ez a könyv nem csak a bajnokokról szól, hanem a holnap bajnokainak a kézikönyve is! Jönnek az ünnepek, ha szeretnéd férjedet, gyermekedet, megfáradt szüleidet felrázni, akkor ez a könyv a tied, fogd és ajándékozd meg őket vele, hisz minden oldal betűkbe zárt vitamin, olyan doppingszer mely biztos, hogy erőt, lendületet, küzdeni akarást ad neked és szeretteidnek is!
A bajnokokra felnézve, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Vannak nagyszerű gyóntatók, akik karizmaként kapták, hogy szinte belelátnak a lelkekbe, rátapintanak a gyenge pontokra, és jóságosan, irgalmasan, ha kell, határozottan vezetik az embereket. A jó orvos nem cukorkával gyógyítja a súlyos beteget, hanem ha szükséges, keserű orvossággal vagy esetleg fájdalmas műtéti beavatkozással.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. január 19. szombat, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 3/4

Még meg sem volt az emberiség, már a Jóisten tudta, hogy egyszer majd csinálni akarunk magunknak autót, mobiltelefont, mindenféle hasznos szerkentyűket, ezért az anyagvilágot úgy teremtette, hogy a föld mélye magában hordja a különféle ásványokat, amik ezek elkészítéséhez szükségesek.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube