2016. december 2. – Péntek

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_IMG_7964.JPG„Hiszitek-e - kérdi Jézus Krisztus tőlünk- ,hogy tudok  segíteni rajtatok?”
Kérdésedre a válaszom egy határozott igen! Egyfelől hiszem, hogy szívünkben elültetett szép vágyainkat segítségeddel már itt ezen a földön valóra tudjuk váltani!! Másfelől azt is hiszem, hogy képes vagy e föld - nevű projektet, a mi háborúktól zajos világunkat - jó végre vinni, és elvezetni bennünket a Te csodálatos, teremtő asztalodhoz, hol szentjeid társaságában békében, örömben, alkotó szeretetben örökre Veled lehetünk!!
Szeretettel, 
Csaba t. 
Kép: Budapesten, Káposztásmegyeri Szent József temploma mellett áll ez a szép szobor! Nagyon tetszett, hogy a gyermekek  Jézusnak, Józsefnek sapkát, sálat adtak, gondoltam én is segítek nekik a munkában! Egészen biztos, hogy Istennek a te segítségedre is szüksége van!
Tanító  útján  egyik  alkalommal  két   vak  követte  Jézust.  Egyre   ezt kiáltozták: „Könyörülj rajtunk, Dávid  fia!” Amint hazaérkezett,  bementek hozzá a vakok. Jézus megkérdezte  tőlük: „Hiszitek-e, hogy tudok  segíteni rajtatok?” „Hisszük, Uram!” – felelték azok. Akkor megérintette  szemüket, és így szólt: „Legyen  a hitetek szerint!” Erre  megnyílt a szemük.  Jézus pedig rájuk parancsolt:  „Vigyázzatok, ezt  senki meg ne  tudja!” Ám  azok elmenvén, elhíresztelték a dolgot az egész vidéken.
Mt 9,27-31