2016. december 7. – Szerda

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_7935_2.JPG"Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem,  mert én szelíd vagyok és alázatos szívű,  és nyugalmat talál lelketek." Uram jó dolog jónak lenni, jó dolog vállunkra venni a szeretet igáját és irgalmas jósággal szolgálni a rájuk bízottakat!! Jó dolog nagylelkűen megosztani kenyerünket a bajban lévő társainkkal, jó dolog - ha botladozva is, de a Te nyomodba lépni és megtapasztalni, hogy valóban a Te terhed, még ha sokszor a húsunkba is vág, milyen könnyű és édes!!
Krisztustól kapott tiszta öröm izével a számban,
Csaba t. 
Kép: Máté Bence a világ természet-fotósainak a ranglistáján második helyezettje, árva gyermekeinknek magyarázza nagy szeretettel, türelemmel, a madár fotózás rejtelmeit!
Abban az időben Jézus így szólt az őt követő emberekhez: „Jöjjetek  hozzám mindnyájan,  akik  fáradtak  vagytok,  és  terhek  alatt  görnyedtek: én felüdítelek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem,  mert én szelíd vagyok és alázatos szívű,  és nyugalmat talál lelketek. Mert  az én igám édes, és az én terhem könnyű.”
Mt 11,28-30