2017. február 13. – Hétfő

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_2016022845.jpg"...vitatkozni kezdtek vele." Gondolkozzunk el a világunkon és azon is, hogy vajon ki az Isten?! A csatolt kis filmet érdemes megnézni, és tudósaink szemével rácsodálkozni mindarra mi körülvesz....
Az emberek jeleket kérnek Krisztustól?! Miért nem nézünk körül?! Mennyi hihetetlen jel van körülöttünk arról, hogy itt valaki bölcsen tervez, megvalósít, kormányoz!! Engem a látottak arra késztet, hogy térdre boruljak és  Jézus Krisztust elfogadjam Uramnak Istenemnek!! Isten végtelen ereje, mellyel megálmodta, formálja és gondviselő szeretettel fenntartja világunkat  döbbentsen szerénységre, alázatra és végtelen szeretetre vezet engemet az iránt, kitől mindent kaptunk!!
Jézus Krisztus, te vagy az én királyom,
Csaba t. 
Teller Ede - Kvantummechanika I

Egy alkalommal farizeusok mentek Jézushoz, és vitatkozni kezdtek vele. Égi jelet  kértek  tőle,  mert  próbára   akarták  tenni.  Ő  lelke   mélyéből felsóhajtott, és így szólt: „Miért akar jelet ez a nemzedék? Bizony mondom nektek: ez  a nemzedék  nem kap  semmiféle jelet.”  Ezzel otthagyta  őket.
Ismét hajóba szállt, és átkelt a Galileai-tó túlsó partjára.
Mk 8,11-13