2018. február 5. - Hétfő

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_4221_2.jpgAz emberek Jézushoz özönlöttek és meggyógyultak! Csodálom, hogy Jézus mennyire elérhető, megszólítható, megérinthető, neki mindenkire van ideje, ereje, kedve! Milyen szépek ezek a jézusi vonások! Lehet, hogy én nem tudok csodát tenni, halottat támasztani, de lehet, hogy nem is ott kellene kezdenem, hanem csak ott, hogy testvéreim, társaim merjenek felkeresni, megszólítani, őszintén elbeszélgetni velem.... 
Milyen gyakran mondogatom, hogy nincs időm, nem érek rá, most erre, vagy arra nincs erőm?! Szoktam elbújni csigaházamba, kikapcsolni a telefonomat, hátat fordítani az engem kereső testvéremnek?!
Imádkozzunk, hogy Isten adja meg nekünk, hogy mindenkinek mindene lehessünk, drága megváltónk Jézus Krisztus példájára! 
Szeretettel, 
Csaba t. 
Jézus és apostolai egyszer áthajóztak a Genezáreti-tó túlsó partjára, és ott kikötöttek.
Amint kiszálltak a bárkából, az emberek rögtön fölismerték Jézust. Bejárták az egész környéket, s a betegeket hordágyon odavitték, ahol a hír szerint Jézus tartózkodott.
Amerre csak járt, a falvakban, a városokban és a tanyákon, kitették a betegeket a terekre, és kérték, hogy legalább a ruhája szegélyét érinthessék. Aki csak megérintette, meggyógyult.
Ezek az evangélium igéi.  
Mk 6,53-56