2018. február 12. - Hétfő

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_6959k.jpg"Jézushoz mentek, és vitatkozni kezdtek vele." Mk 8,11
A családi élet rákfenéje a vitatkozás! A gyerekeimet arra biztatom, hogy soha ne vitatkozzanak, mert abból semmi jó nem szokott kisülni, inkább a nevelőket tanítsák meg szépen beszélni! Adjanak ők maguk jó példát! Ha a nevelő kér valamit tőlük, akkor ők szépen, mosolyogva mondják, hogy: "igen nevelőnéni, most mindjárt megcsinálom," vagy: "hogyne nevelőnéni, én itt vagyok, rám számíthat!" Ha a nevelő nap mind nap ezeket és ezekhez hasonló mondatokat hall, akkor nem csak, hogy megtanulja ő is kívülről, hanem ha mi akarunk valamit kérni, akkor ő is örömmel mondja, hogy "igen", vagy "hogyne drága kicsi fiam!" Az igazság az, hogy eddig akik kipróbálták, mindenkinek összejött, és mivel én garanciát is vállalok a pedagógiai szolgáltatásaimért, ezért örömmel újságolhatom el, hogy eddig még senki nem jött panasszal, olyan gonddal, hogy nem működik a nevelők nyelvleckéje!
A családban is ki kell próbálni, nagyon egyszerű! Merem állítani, hogy a kedves férjed, a drága feleséged is hamar fog tanulni, és te azt amit jósággal, türelemmel elvetsz, azt bátran le is arathatod az egész család örömére! 
Hajrá, induljon a keresztény nyelvlecke!
Szeretettel,
Csaba t. 
Kép: Gyergyóremetei napközi csoport
Egy alkalommal farizeusok mentek Jézushoz, és vitatkozni kezdtek vele.
Égi jelet kértek tőle, mert próbára akarták tenni. Ő lelke mélyéből felsóhajtott, és így szólt: "Miért akar jelet ez a nemzedék? Bizony mondom nektek: ez a nemzedék nem kap semmiféle jelet." Ezzel otthagyta őket. Ismét hajóba szállt, és átkelt a Galileai-tó túlsó partjára.
Mk 8,11-13

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az esővíz a sáros agyagon keresztül jut a föld mélyébe, és kristálytiszta forrásként tör újra elő, hogy csillapítsa szomjunkat, így a pap méltatlansága nem akadályozza meg, hogy Krisztus cselekedjék általa a szentségek kiszolgáltatásakor.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. május 22. kedd, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mikor én letérdelek...

Egy időben én is tanulmányoztam a keleti vallásokat, de nekem nagyon hiányzott a sok személyes kapcsolat, a szentek, a hozzám gyengéden odaforduló, megbocsátó Jézus, az irgalom, az élő, személyes istenkapcsolat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube