2018. április 11. - Szerda

b_300_300_16777215_00_images_stories_IMG_E9198K.jpgA mai ember sokféle gonddal küzd, sokak szerint ez a sokféle krízis az identitás tudatunk elhomályosodásából fakad!  Kik is vagyunk, mi az életünk célja, értelme??  Jézus Krisztus, ő  maga is  ajándék, a mennyei Atya ajándéka, de az ő élete is, minden perce mit köztünk töltött szintén ajándék!! Ha hosszan olvassuk az evangéliumokat csodálattal láthatjuk, hogy minden szava, minden lépése, a vele való találkozások áldás, jókedvű simogatás, túlcsorduló, mértéknélküli áldott ajándék!! Mi mind Isten képére, hasonlatoságára kell átalakuljunk! Minket is a mennyei Atya ajándéknak, áldásnak szánt, nekünk is arra kell törekedjünk, hogy minden gondolatunk, szavunk, tettünk ajándék legyen. Éljünk úgy, hogy jótetteinket látva az emberek dicsérjék az Istent!!  
Gyertek kedves testvéreim gyertek, tegyünk meg mindent, hogy létünk ragyogjon mint a csillag az égen a sötét éjszakában!!
Szeretettel, 
Csaba t. 
Abban az időben így tanított Jézus: „Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta oda, hogy aki benne hisz, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Isten nem azért küldte Fiát a világba, hogy elítélje a világot, hanem hogy üdvözüljön általa a világ. Aki hisz benne, az nem esik ítélet alá, de aki nem hisz, az már ítéletet vont magára, mert nem hitt Isten egyszülött Fiában. Az ítélet ez: A világosság a világba jött, de az emberek jobban szerették a sötétséget, mint a világosságot, mert tetteik gonoszak voltak. Mert mindenki, aki gonoszat tesz, gyűlöli a világosságot, és nem megy a világosságra, nehogy napvilágra kerüljenek tettei. Aki azonban az igazságot cselekszi, a világosságra megy, hadd jusson nyilvánosságra, hogy tetteit Istenben vitte végbe.”
Jn 3,16-21