2018. szeptember 21. – Péntek

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_41499510_2142575522428537_3529243552758366208_o.jpgSzent Máté apostol és evangélista
Jézus megszólítja az embereket, szépnek látja őket, és azok teremtő tekintetében újjászületnek, megszépülnek, szentek lesznek! Mindenekelőtt te kell szépnek lásd a társadat, a gyermekedet, és meglásd, környezetedben ragyogó szemű emberek fognak élni! Ne félj az új tanévtől, szeress!!! "Adjatok, és akkor ti is kaptok. Jó, tömött, megrázott és túlcsorduló mértékkel mérnek öletekbe. Mert amilyen mértékkel ti mértek, olyannal mérnek majd nektek is.” (Lk 6,38)
Bátran, kitartóan szereted a munkádat, a gyermekeidet, a kollégáidat és ök megszépülnek! Gyermekeink tiszta tekintete forrás, kút lesz, melyből számunkra az élet vize fakad! Jó velük, értük, miattuk élni, dolgozni, csendben a jóban nap mint nap kitartani, akár ezerszer is újrakezdeni! Legfontosabb munkaköri feladatod mind nevelő, szeretni a gyermekeket, bízni bennük, hinni, hogy az út amelyen elindultunk, őket is, téged is a mennybe vezet!
Szeretettel lépjünk rá Jézus Krisztus útjára, 
Csaba t. 
Abban az időben amint Jézus továbbhaladt, látott egy Máté nevű embert a vámasztalnál ülni. Így szólt hozzá: „Kövess engem!” Az felállt és követte őt. Később, amikor Jézus az ő házában vendégeskedett, eljött sok vámos és bűnös, és helyet foglaltak az asztalnál Jézussal és tanítványaival együtt. Meglátták ezt a farizeusok és megkérdezték tanítványait: „Miért eszik a ti Mesteretek vámosokkal és bűnösökkel?” Jézus meghallotta ezt, és így válaszolt: „Nem az egészségeseknek kell az orvos, hanem a betegeknek. Menjetek csak, és tanuljátok meg, mit jelent ez: „Irgalmasságot várok és nem áldozatot.” Nem azért jöttem, hogy az igazakat hívjam, hanem hogy a bűnösöket.” 
Mt 9,9-13