Szolgáló szeretettel Mária udvarában

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_levendula17.jpgIstennek hála, Csaba testvér egy újabb álma – a csíksomlyói Szent István kollégium udvarán lévő Mária kert létrehozása és az ide érkező zarándokok vezetése - megvalósulni látszik.

A kezdeti lépésektől, a rózsatövekre való gyűjtéstől figyelemmel kísértem az egyes udvarok ,valamint a parkösvények kiépülését. A” kellő idő”, hogy az alapítvány munkatársaként végezhessem ezt a feladatot, mostanra érkezett el.
Örömmel mondtam igent erre a szolgálatra. Szeretném odaadással, egész jelenlétemmel végezni ezt a feladatot, hogy a Mennyei Atya erre vonatkozó akaratát Csaba testvérrel, a munkatársakkal és az itt élő gyerekekkel együtt megvalósíthassuk.
Biró Juliánna

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Hitünkkel, e misztikus két karral Istent keressük, akit akár a saját, akár az egyházunk, akár a népünk legmélyebb zsákutcájában is meglelhetünk, hogy átölelhessük.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. március 29. péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ő is tanult, játszott...

Az emberséget nem úgy vette magára, mint egy álruhát, hogy aztán Fanthomasként járkáljon köztünk, hanem valóságos ember volt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube