14 jármű, köztük két üzemanyagszállító ütközött össze

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_400-crash-620x330.jpgKanadában hatalmas a forgalom..... Mostanában óriási utakat tettünk meg autóval... Istennek hála ilyen szörnyűségeket nem láttunk!! Imádkozzunk az áldozatokért!! 

Csaba t.
Legalább 14 jármű ütközött össze egy hatalmas balesetben a 400-as autópályán Torontóban.
A Ontario megyei rendőrség azt közölte, két üzemanyagszállító kamion és legalább három teherszállító kamion is része volt a borzasztó balesetnek, ami körülbelül éjfél előtt 30 perccel történt. A hatalmas csattanás után egy sor robbanás is történt, mesélték a szemtanúk.
Pusztító tűzvész keletkezett a helyszínen, felemésztette szinte az összes balesetező járművet. Több halálos áldozatot is követelt a szerencsétlenség, de pontos számokat egyelőre nem tudni. Mindkét irányban lezárták az autópályát, a forgalmat elterelik – írja a CBC.
A videót itt megnézheti
www.kanadavilaga.com

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mikor az ember elindul az élete útján mindenképpen szövetségest keres. Szeretné megfogni valakinek a kezét, akivel együtt valóra tudja váltani álmait. Számomra Jézus Krisztus csodálatos szövetséges, társ, jó az Ő kezét fogni, és hihetetlen győzelmekhez vezet, segít, ahogy tette eddig is. Nem érzek Benne fáradtságot, gyengeséget. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. november 23. csütörtök, Kelemen és Klementina napja van. Holnap Emma napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Föl kell nőni

Pál apostol így ír: „Tudjuk azt is, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra válik, hiszen ő saját elhatározásából választotta ki őket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube