14 jármű, köztük két üzemanyagszállító ütközött össze

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_400-crash-620x330.jpgKanadában hatalmas a forgalom..... Mostanában óriási utakat tettünk meg autóval... Istennek hála ilyen szörnyűségeket nem láttunk!! Imádkozzunk az áldozatokért!! 

Csaba t.
Legalább 14 jármű ütközött össze egy hatalmas balesetben a 400-as autópályán Torontóban.
A Ontario megyei rendőrség azt közölte, két üzemanyagszállító kamion és legalább három teherszállító kamion is része volt a borzasztó balesetnek, ami körülbelül éjfél előtt 30 perccel történt. A hatalmas csattanás után egy sor robbanás is történt, mesélték a szemtanúk.
Pusztító tűzvész keletkezett a helyszínen, felemésztette szinte az összes balesetező járművet. Több halálos áldozatot is követelt a szerencsétlenség, de pontos számokat egyelőre nem tudni. Mindkét irányban lezárták az autópályát, a forgalmat elterelik – írja a CBC.
A videót itt megnézheti
www.kanadavilaga.com

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Olyan jó azt mondani, hogyha fáj is: »Nézd, Uram, itt vagyok, a kezedbe helyezem életemet, nevelj és formálj. Te tudod, hogy mire van szükségem. Dicsőséges szép napokra vagy talán egy kudarcra, betegségre? Legyen áldott a Te szent neved, én bármit elfogadok a kezedből. Ha akarod, dicsőítsd meg gyógyulásommal a Te szent nevedet, de ha úgy látod jónak, mint az aranyat a tűzben, tisztíts meg engem is a kudarcok, a szenvedés, a betegség kohójában.« Hatalmas szabadságot, békét ad, ha valaki tudatosan, nagy-nagy alázattal Isten jóságos, de határozott kezébe meri tenni magát.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. június 23. szombat, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Istenbe vetett hitünk

Minél inkább megkopik, elsekélyesedik a Szeretet Istenébe vetett hitünk, annál inkább itt a Földön akarunk valami istenpótlót keresni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube