BORBOLY CSABA: SZÁMOMRA EGYÉRTELMŰ, HOGY FERENC PÁPA ISMERI MÁRTON ÁRONT, ERDÉLY NAGY PÜSPÖKÉT

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Fopasztorok_Ferenc-ppa-1.jpgA hazugság terjesztése nem szólásszabadság! Hazugságok, féligazságokat terjesztése Ferenc pápa szerint terrorizmus, hisz bizalmat, békességet pusztítanak!! Köszönet a szemtanú hiteles megszólalását!! 

Tisztelettel, 

Csaba t.
Több névtelenségbe burkolózó portál próbálja vakvágányra terelni a múlt héten, a pápai audiencián való jelenlétünket, és a lényegről, Márton Áron boldoggá avatásáról, a figyelmet elvonni.
A pápai audiencia végén készült élő videó egyik félmondatát emelik ki szövegkörnyezetéből, amit Erdély és Drakulával kapcsolatosan tett Ferenc pápa – természetesen tréfából. Mindezt mosolyogva, jelezve kijelentésének tréfa jellegét. Számomra egyértelmű következtetés, hogy ismeri Márton Áront, Erdély nagy püspökét – nyilatkozta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.
– Kérem, ne higgyenek minden fake news portálnak! Az olyan honlapban, amelynek impresszuma sincs, nem tudjuk, kik szerkesztik, ne bízzanak! Ezek a felületek – mert sajtónak nem nevezném – csak a kattintásszámot hajhásszák, annak alapján pedig a hirdetőket, illetve azok pénzét – fogalmazott Borboly Csaba. 
www.erdely.ma