Mezőgazdaság kicsiben: ha ezt termeszti januártól, adómentes jövedelme lehet

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_szekelyfoldi-gyogynovenynap-gn_-3.jpgKétszázhatvan támogató szavazattal fogadta el szerdán a képviselőház azt a tervezetet, amelynek értelmében nem kell jövedelemadót fizetniük azoknak a természetes személyeknek, akik legtöbb két hektáron termesztenek gyógy-, illetve fűszernövényt – írja az Agerpres hírügynökség.

Az adótörvénykönyv (2015/227-es törvény) 105-ös cikkelyét módosító tervezet értelmében a maximum kéthektáros területen termesztett gyógynövények és fűszernövények az adómentes bevételi források kategóriájába kerülnek. A törvény 2019. január elsején lép hatályba. A képviselőház döntő fórum volt ebben a kérdésben.
www.szekelyhon.ro

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 25. szombat, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube