Rád is szükség van!!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_Csksomlyi-kegytemplom-oltra-2.jpgRendezőtoborzó a csíksomlyói pápalátogatásra

Mint ismeretes, történelmi esemény helyszíne lesz a csíksomlyói kegyhely: Ferenc pápa, Krisztus földi helytartója jön el hozzánk, hogy látogatásával megszentelje azt a helyet és hitet, amit őseink számunkra megőriztek, és amit nekünk is tovább kell adnunk az utánunk jövő generáció számára.
Ahhoz, hogy történelmi szerepe és lelki vonatkozásai érvényesülhessenek, a pápalátogatás körültekintő, nagyon alapos előkészületet igényel. A rendkívül nagy érdeklődés, a zarándokok várható nagy száma és a szervezés összetett volta azt diktálja, hogy a hivatalos szervek által nyújtott segítség mellett mi, csíksomlyói ferencesek az önkéntesek segítségét is kérjük Ferenc pápa látogatásának zökkenőmentes megszervezéséhez.
Ezért arra kérünk minden jóakaratú, segítőkész embert, aki szívügyének érzi a pápalátogatást, és tevőlegesen is részt szeretne venni annak megszervezésében, hogy a majdani mozgósítás érdekében regisztráljon, azaz jelezze szándékát az önkéntesek munkáját szervező bizottságnál április 10.- ig a név, a telefonszám és a helységnév megadásával a következő elérhetőségek valamelyikén lehet:
▪ András Mihály: 0741347377
▪ Márkos László: 0743426775
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Segítőkészségüket előre köszönjük! Áldozatvállalásukért legyen jutalmuk a Csíksomlyói Segítő Szűz Mária oltalmazó, irgalmas szeretete!

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Minden hivatás egyformán szép és jó. Ha egy fiú gondolataiban újból és újból egy lány arca jelenik meg, az azt jeleni, hogy számára Isten a házasság gyönyörű hivatását szánja, és jól teszi, ha elkezd udvarolni, mert Isten hívását követi azzal, hogy meghódítja, feleségül veszi és boldoggá teszi választottját.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 19. vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Neki szolgálni

Szent Ferenctől kérdezték egyszer, hogy kinek akar szolgálni: az úrnak vagy az alattvalónak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube