Rád is szükség van!!!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_Csksomlyi-kegytemplom-oltra-2.jpgRendezőtoborzó a csíksomlyói pápalátogatásra

Mint ismeretes, történelmi esemény helyszíne lesz a csíksomlyói kegyhely: Ferenc pápa, Krisztus földi helytartója jön el hozzánk, hogy látogatásával megszentelje azt a helyet és hitet, amit őseink számunkra megőriztek, és amit nekünk is tovább kell adnunk az utánunk jövő generáció számára.
Ahhoz, hogy történelmi szerepe és lelki vonatkozásai érvényesülhessenek, a pápalátogatás körültekintő, nagyon alapos előkészületet igényel. A rendkívül nagy érdeklődés, a zarándokok várható nagy száma és a szervezés összetett volta azt diktálja, hogy a hivatalos szervek által nyújtott segítség mellett mi, csíksomlyói ferencesek az önkéntesek segítségét is kérjük Ferenc pápa látogatásának zökkenőmentes megszervezéséhez.
Ezért arra kérünk minden jóakaratú, segítőkész embert, aki szívügyének érzi a pápalátogatást, és tevőlegesen is részt szeretne venni annak megszervezésében, hogy a majdani mozgósítás érdekében regisztráljon, azaz jelezze szándékát az önkéntesek munkáját szervező bizottságnál április 10.- ig a név, a telefonszám és a helységnév megadásával a következő elérhetőségek valamelyikén lehet:
▪ András Mihály: 0741347377
▪ Márkos László: 0743426775
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Segítőkészségüket előre köszönjük! Áldozatvállalásukért legyen jutalmuk a Csíksomlyói Segítő Szűz Mária oltalmazó, irgalmas szeretete!