Imádkozz egy megfogant életért!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_adoptalas.jpgKaptunk egy felhívást, szeretettel megosztjuk, 

Csaba t. 

 

 
 
Kedves Lelki Adoptáló!
Egy rövid, de annál fontosabb levéllel fordulok most hozzád. Közeledik Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe, ami hagyományosan a lelki adoptálás kezdetét jelenti. Sok templomban ezen a napon, vagy a legközelebbi vasárnap szerveznek közös ígérettételt. Ez idén március 24-ére esik, azaz jövő hét vasárnapra. Mi azon dolgozunk, hogy a lelki adoptálás lehetősége minél több ember számára elérhető legyen. Hogy minél szélesebb körben megismertessük a keresztényekkel ezt az imádságot. Ezért Téged is kérünk: segíts nekünk! Hogy miként? Már írom is:
1. Először is beszélj róla barátaidnak, rokonaidnak. Ha már tudnak róla, az fél siker, onnantól rajtuk múlik, hogy csatlakoznak-e hozzánk. Az ima személytől személyig terjed, soha ne becsüld le magad, hogy milyen sokat tehetsz a magzatok megmentéséért!
2. Ha a templomotokban szerveznek (vagy Te szervezel) közös lelki adoptálást, azt írd meg nekünk. Mi összegyűjtjük és hirdetjük a honlapunkon, a facebookon, és ahol még tudjuk. Ezen a térképen meg is nézheted az eddig összegyűjtött helyeket: TÉRKÉP
3. Ha bármire szükséged van, jelezd nekünk ezen az e-mail címet. A szervezést megkönnyítendő tudunk küldeni imakártyát, ismertetőt a lelki adoptálásról, szertartásrendet papoknak, plakátot. Ezeket a levél alján megnézheted. Ha most rögtön válaszolsz, akkor még ma postára tudjuk adni neked a nyomtatványokat, így a hosszúhétvége előtt megkapod őket.
Köszönöm a figyelmedet, nemsokára Antal atya is ír néhány gondolatot, ami megerősít bennünket elköteleződésünkben. Addig is várom válaszodat!
György-Deák Anna
http://lelkiadoptalas.hu