Boldogok a tisztaszívűek!

Nyomtatás

Meghívó ima-konferenciára

Kedves Testvérek! Összefogást tervezünk mindazokkal (atyák, pedagógusok, mozgalmak vezetői, ifjúsági vezetők, katekéták, szülők, …), akik tesznek, és szeretnének még többet tenni azért, hogy az ifjúságot Krisztus elszánt követésére és ezzel összefüggésben keresztény élethivatásuknak és állapotuknak megfelelő normális, tiszta életre segítsük.

A konferencia keretében közös gondolkodásra, közös imára és közös szemlélet kialakítására hívunk, hogy tisztábban lássuk, mire hív a Szentlélek, mit tegyünk azért, hogy ifjúságunk megújulhasson, és tiszta szerelemben, hűséges házasságban, odaadott papi és szerzetesi életben élhessen Istennek tetsző életet. Összefogásunkhoz már több mozgalom és csoport is csatlakozott. A konferencia a katolikus Egyház tanításának keretében zajlik. Szeretettel várjuk mindazokat, akik ebben a szellemben be szeretnének kapcsolódni a közös munkába.
*Helyszín*: A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karának épülete (1083 Bp Práter u. 50/a)
*Időpont*: 2008. március 28. 18.00 – márc. 30. 16.00 (Ha csak egy részébe tudsz bekapcsolódni, kérlek jelezd, mettől meddig.)
*Szállás*: aki nem tud Budapesten szálláshelyet találni, jelezze; aki a budapestiek közül szívesen adna szállást, úgyszintén jelezze.
*Anyagi hozzájárulás*: önkéntesen, anyagi helyzetednek megfelelően. Irányár: kb. 1500 Ft.
*Étkezés*: reggeli, vacsora a hozott javakból, meleg ebédet kapunk.
*Szervezők*: Bíró László MKPK családreferens püspök atya, Nobilis Márió OLI igazgató és munkatársaik
*Védnökök*: A Szűzanya, Szent Imre, Goretti Szent Mária
*Tiszteletbeli védnökök*: Bódi Magdi és Kaszap István
*Jelentkezés*: emailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy levélben az OLI-ba (1068 Bp Városligeti fasor 42.). Az újként jelentkezőktől kérjük a következő információkat:
Név, foglalkozás, lakhely, telefonszám, email; tartozol-e közösséghez, melyikhez? Miért fontos Neked a téma? Mit tettél már eddig az ügy érdekében, illetve mit szeretnél tenni érte?  Milyen kérdésekre keresel választ? Mihez keresel segítséget? Miben tudnál segítséget adni másoknak?
*Jelentkezési határidő*: március 1.
*Készület*: péntekenként fél óra imádság a tiszta szívű magyar ifjúságért
– Akinek van zsolozsmáskönyve, kérjük hozza magával, valamint kérjük az atyákat, hogy albát, stólát hozzanak magukkal.
– A konkrét napirendet márciusban küldjük ki emailben a jelentkezőknek.
– Ez a meghívó rajta van az OLI honlapján: http://oli.katolikus.hu