Bővebben: A levelezőlistától a Csíki Anyákig Egy levelezőlistával indult minden, amelyet a tenni akarás, a valahová tartozni érzés vezérelt. Aztán megalapította a Csíki Anyák Egyesületét, amely ma már számtalan esemény, előadás, rendezvény megszervezésén van túl. Tiboldi Beáta két gyermek édesanyja, amolyan örökmozgó, megoldásokat kereső, tenni akaró nő.

Bővebben: Menedékhely a bajba jutott édesanyáknakNEMCSAK A GYEREKEKRE, HANEM SZÜLEIKRE IS FIGYEL A SZENT FERENC ALAPÍTVÁNY

 

Bővebben: Két éves a Csíkianyák levelező listájaKöszönöm a jókívánságokat, mire megírom az összefoglalást, már 20-a van, de megígértem:-).

Bővebben: Menedék és lehetőség az újrakezdésreGyermekükkel különböző okokból egyedül maradó nők számára nyújt fedelet, ellátást és gondoskodást a Csíkszeredában nemsokára megnyíló Szent Mónika Otthon.

 

Bővebben: Születés HeteSzületés Hete május 1-8 között Csíkszeredában.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az esküvőn „két ember jön be a templomba, két fiatal térdel az oltár elé, és egy entitás áll fel, egy házaspár lép ki az ajtaján. Ők már nemcsak az emberek és az Isten szemében egyek, hanem ők maguk is egynek érzik magukat, társuk álmait, vágyait, örömeit, fájdalmait reálisan a magukénak érzik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. április 26. péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ő tudja...

Tudja, hogyha az emberek nem térnek meg, és testvéri szeretettel nem osztják meg egymással a föld javait, akkor elpusztulnak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube