Csíki Anyák Egyesülete

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_1417378_nagy.jpgÉrdekeik védelmében egyesületbe tömörültek a csíki kismamák. A megváltozott körülmények között, amikor az anyukák évekig otthon vannak, szükség van arra, hogy hallassák hangjukat, és fórumuk is legyen, ahol problémáikat megoszthatják egymással.

 

 

A Csíki Anyák Egyesületét a csíkszeredai Albert-ház fogadta be, amelyet Böjte Csaba ferences szerzetes alapítványa bocsájtott rendelkezésére.
Bármennyi autonómia s bármennyi egyetem lesz, ha nem lesz gyerek akinek ezt létrehozzuk, akkor nincs jövő. Azt gondolom, hogy a társadalom rá kell döbbenjen arra, hogy a gyerek nemcsak az édesanyja és édesapa kérdése, hanem a nagyszülőké, a nagybátyáké, mindannyiunk számára fontos. Az egyház számára is – mondta el Böjte atya a Kossuth Rádió munkatársának.

erdely.ma

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Jézus mindenféle embert hív, nem csak az okosakat, nem csak a jókat, nem csak a szelídeket, sokszor olyanokat is, akik a „mélyből” jönnek, talán mert ők könnyebben meg fogják érteni bűnös embertársaikat.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 20. hétfő, Bernát és Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A szeretet koncentrikus körei

A szeretetnek koncentrikus körei vannak, nekem is elsősorban a saját gyermekeimet kell jóllakatnom, utána következnek a többiek, de ez nem jelenti azt, hogy ember és ember között különbség lenne.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube