Gyermekeinkért dolgozunk

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_DSCF5294.JPGIstennek hála, és nektek kik a sok sok papírt kitöltitek, megírjátok köszönet!! Gyermekeinkért dolgozunk és hiszem, hogy isten nem csak a falat kenyeret, hanem minden egyes gyermekeinkért megírt levelet is megfog köszönni az utolsó ítéleten!!

Szeretettel osztom meg a Segesvári, Kalkuttai Szent Terézről elnevezett otthon vezetőjétől kapott levelet , 

Csaba t. 
Kedves Csaba t !
Nagyon sokszor elhangzott az az evangéliumi  gondolat ,hogy add meg az Istennek ami az Istené és a Császárnak ami a császáré. Szóval igazából nem az engedelmesség késztetett írásra ,hanem inkább a hála és az öröm.
Ugyanis a tegnap megkaptuk az engedélyt a licenszre ,amit majd egy holnap múlva Bukarest elküld. Számomra azért öröm mert úgymond az elképzelt képességeimen felül sikerült ,vagyis ahogy Csaba testvér szokta mondani gólt rúgni .
Természetesen hálával tartozom a kapott útbaigazításokért is de a gyermekeim kitartó imáira , a biztató ragyogó szemükből áradó szeretetük és az a sok sok puszi bizony erőt adott. Igen nagy izgalom volt és kemény verbális harc . Én még soha nem küzdöttem ennyire erősen 1000 fokos beledobással senkiért és semmiért . 
A kápolna előtti könyvtárba zajlót az ellenőrzés a papírok  szakszerű vizsgálása oda hívtam meg mert ott az oltáriszentség jelenléte előtt én is bátrabb voltam és biztosra tudtam ,hogy nem vagyok egyedül ,csodálatos egyszerűen fantasztikus Istennel együtt csatát nyerni.
És mint mindig Istené a dicsőség és miénk az öröm !!
Szeretettel , 
Ildikó.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Megrendítő élmény volt számomra, mikor először megértettem, hogy hivatásom nem egyéni, egyszemélyes vállalkozás, Isten nem zsebre tett kézzel nézi egy felhőről a küzdelmemet, hanem a vállát a vállam mellé téve dolgozik velem.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 21. kedd, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Aki lazán éli az életét, nagyon pórul jár

Nikodémusnak, a zsidó tanácsosnak, aki éjnek idején fölkereste Jézust, ezt mondta: „Bizony, bizony, mondom neked: aki nem születik újjá, az nem láthatja meg az Isten országát.”
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube