Gyermekeinkért dolgozunk

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_DSCF5294.JPGIstennek hála, és nektek kik a sok sok papírt kitöltitek, megírjátok köszönet!! Gyermekeinkért dolgozunk és hiszem, hogy isten nem csak a falat kenyeret, hanem minden egyes gyermekeinkért megírt levelet is megfog köszönni az utolsó ítéleten!!

Szeretettel osztom meg a Segesvári, Kalkuttai Szent Terézről elnevezett otthon vezetőjétől kapott levelet , 

Csaba t. 
Kedves Csaba t !
Nagyon sokszor elhangzott az az evangéliumi  gondolat ,hogy add meg az Istennek ami az Istené és a Császárnak ami a császáré. Szóval igazából nem az engedelmesség késztetett írásra ,hanem inkább a hála és az öröm.
Ugyanis a tegnap megkaptuk az engedélyt a licenszre ,amit majd egy holnap múlva Bukarest elküld. Számomra azért öröm mert úgymond az elképzelt képességeimen felül sikerült ,vagyis ahogy Csaba testvér szokta mondani gólt rúgni .
Természetesen hálával tartozom a kapott útbaigazításokért is de a gyermekeim kitartó imáira , a biztató ragyogó szemükből áradó szeretetük és az a sok sok puszi bizony erőt adott. Igen nagy izgalom volt és kemény verbális harc . Én még soha nem küzdöttem ennyire erősen 1000 fokos beledobással senkiért és semmiért . 
A kápolna előtti könyvtárba zajlót az ellenőrzés a papírok  szakszerű vizsgálása oda hívtam meg mert ott az oltáriszentség jelenléte előtt én is bátrabb voltam és biztosra tudtam ,hogy nem vagyok egyedül ,csodálatos egyszerűen fantasztikus Istennel együtt csatát nyerni.
És mint mindig Istené a dicsőség és miénk az öröm !!
Szeretettel , 
Ildikó.