Szent Ferenc Alapítvány diákjai köszönetet mondanak

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_Deva2013.jpgA Szent Ferenc Alapítványnál idén is sok a végzős diák. Egy páran közülük megszerették volna köszönni Csaba testvérnek és az alapítvány munkatársainak azt, hogy felnevelték őket. Ebben a videóban 7 dévai diákunk szerepel, mindegyikük fájó, de ugyanakkor, hálás szívvel búcsúzik ettől a helytől, amelyet ők személyesen otthonnak neveznek.

 

  

Apai büszke örömmel küldöm ezt a filmet minden tétovázó szülőnek, megfáradt pedagógusnak, tanárnak! A munkánkat egyetlen kormány sem tudja megköszönni, az életben bizalommal elinduló gyermekeink csillogó tekintete az egyetlen kincs melyért érdemes gyermeket vállalni, nevelni! 
Tudom, hogy nem könnyű saját létünket a gyermekekkel megosztani, az életre igent mondani, egy kamaszt felnevelni, de ha hosszan nézed a nagyranőtt diákjaink vallomását, biztos belátod, hogy érdemes nagylelkűen gyermeket vállalni, nap mint nap türelmesen a botladozó diákokat kísérni, konok kitartással, tudatosan az élet mellett dönteni! 
Nagy nagy alázattal köszönöm a támogatóinknak a jóságát, segítségét, mely lehetővé tette, hogy ezeket a fiukat, lányokat 15-12- 10 éve nevelhetjük! Szeretettel köszönöm kollégáinknak is kik az évek alatt őszülgetve nevelgették végzős diákjainkat!! Isten gondoskodó szeretetébe ajánlom a Szent Ferenc Alapítvány minden kirepülő végzősét! 
Csaba t.