Lelkigyakorlatos továbbképző - 2008 - visszajelzések

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Lelkigyak_tovabbkep_Deva_2008_febr_09/thumbs/img_9661.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Lelkigyak_tovabbkep_Deva_2008_febr_09/thumbs/img_9661.jpg

ImageKedves Barátaim, szeretném megköszönni, hogy ott lehettem a találkozótokon. Számomra hasznos, és rendkívül szép volt, amit útravalóul kaptunk.

 

 

A megnyerő emberek, szépen, őszinte ragaszkodással egymáshoz, közösségben teszik a dolgukat. Ilyenkor mindig szeretnék valami nagy-nagy ajándékot adni, azoknak, akiket szeretek. De most úgy tűnik én kaptam, és adni nem tudtam. Igyekszem jóvá tenni, amit lehet.

Mind egyre arról győztök meg, hogy az emberi erőforrás a meghatározó a Szent Ferenc Alapítvány munkájában, és azon belül is a lélekkel végzett máshol munkának nevezett, én inkább szolgálatnak mondanám.
Azt gondolom, igaza volt Csaba testvérnek, amikor 1-2 évvel ezelőtt arról beszéltünk, hogy szerintem talán célszerű lenne leírni, mi az amit elvár az Alapítvány egy-egy munkatársától. A szeretetben nincs elvárás, és ma már én is így látom jónak. Ha szeretitek a gyerekeket, akkor minek leírni, mit kell csinálni bárkinek. A lényeg, hogy vidámak legyenek, tiszták és akarjanak jobbak lenni a tanulásban, a munkában, a családban, a tágabb közösségben. És azt hogy ezt Ti mivel éritek el, az igazán nem leírandó.    
Megható volt látni, ahogy ittátok a szót, elsősorban Csaba testvértől, és ez azt húzza alá, mennyire igénylitek az okos vezetést. Szépek voltak a beszámolók, megható a Szentségimádás, és a Keresztútjárás, egy-egy Szentmise igazán emlékezetes. Ehhez szeretnék segítséget adni azzal, hogy minél több részt teszünk hozzáférhetővé az interneten. Ezek a képek elsősorban nektek készültek, nem művészi kompozíciók, sokszor még a minőség is bajos. Nézzétek el, mert nem volt plusz világításunk. Legközelebb gondoskodunk, hogy színesebbek legyenek a képek, és ne pixelesek.
Célszerű küldeni egy dvd-t minden háznak, amit később is megnézhettek.
Még egyszer Isten áldását kérve munkátokra a mielőbbi viszontlátás reményében üdvözöllek benneteteket.

Kata

 

Kedves Csaba testvér!
Szeretném hálámat kifejezni azért a három napért,amit Déván tölthettünk .Istvánnal mindig úgy érezzük,hogy hazamegyünk és olyan fájóan jó érzés ez.Köszönjük,hogy olyan jól szervezett volt ez a néhány nap!Értékes tanításokkal lettünk gazdagabbak,sokat tanultunk és sokmindent alkalmazni is fogunk az ott összeszedett információkból.
Az útunk hazafele időben hosszú volt,de nagyon jól ki tudtuk használni,mert átbeszélgettük a Déván hallott dolgokat.Nyugodtan tudom mondani,hogy a kovásznai és esztelneki csapat megerősödött és jobban összekovácsolódott.
Köszönünk szépen mindent!

                                                                        Noémi

 

Kedves Csaba testvér, még egyszer köszönöm ezt a pár napot, nagyon hasznos volt minden perce és rádásul rég nem éreztem ilyen jól magam folyamatosan 3 napig .
Közben Szovátán kb. 30 gyerek maradt, és azt, hogy mindannyian eljöhettünk, az idén és már tavaly is Gyorgyovich Miklósnak és az ő megbízható közösségének köszönhetjük, akik ilyenkor mindig a segítségünkre siettek!

  
 Szerettel, Iringó