Dévai gyerekeinket látogatja meg Tihanyi Dániel

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_22552603_10213195457138815_6904380666703170756_n.jpgNagy szeretettel várjuk ma délután Tihanyi Dánielt, gyermekeink kedves barátját Déván!! 

Indul a kölyök színház, vár a nagyvilág, mert az aratni való sok, de a munkás kevés!! 

Istennek legyen hála minden új lehetőségért!! 

Szeretettel, 

Csaba t. 
Drága, Kedves Testvéreim!
Szeretném megköszönni mindazoknak, akik részesei voltak eddig és jelenleg is részesei az életemnek, hogy jelenlétükkel segítettek engem a formálódásomban. Úgy gondolom, hogy mindannyiunk számára rengeteg tapasztalásból, szakaszból, elbukásból, felállásból, újjászületésből áll az életutunk. Nekem most egy végtelenül fontos mérföldkő érkezett el úgy érzem. 
Egy hívás, egy döntés, egy indulás és teljes szívemmel , lelkemmel hiszem , hogy a megérkezés is elfog jönni Ő általa, Aki meghívott erre a csodálatos, hálás feladatra.
Jelenleg úton vagyok Erdélybe. Itt ülök a vonaton egymagam, és azon gondolkodom, hogyan is oszthatnám meg ezt a felemelő hálatelt érzést Veletek, ami most övezi lelkemet, hogy igent mondtam és elindultam... Úgy gondolom a szavak elenyészőek lennének erre, és nem lennék képes a tiszta igazat átadni , ha bármit is szóval próbálnék leírni.
Dévára költözöm a jóságos, szolgálattól és szeretettől fénylő Böjte Csabatestvér által megalapított Dévai Szent Ferenc Alapítványhoz. Szeretném mindazt a szeretetet, tapasztalatot, türelmet és minden "ajándékot" odaadni a Gyermekeknek s Mindenkinek amit én magam kaptam Istentől és embertársaimtól. 
Isten Áldását kérem Mindenkire, hálás Szeretettel gondolok Rátok!!  
"Uram, legyen meg a Te akaratod!" 
Szeretettel:
Dani