Radu levele

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_radu.jpgSzeretettel megosztom a érettségi vizsgát sikeresen letett nagy fiamnak, Rádunak a levelét!

Gratulálok!

Szeretettel,

Csaba t.

Megszeretném köszönni minden tanárnak azt a sok-sok tudományos-kincseket,mellyel gazdagítottak szellemünket és szívünket ezekben a 4 legszebb iskolai éveinkben!Külön köszönetben részesül ami drága érettségire felkészítő tanáraink(Dulinszky Izabella t.,Orbán Julianna t.,Heius Ágnes t.,Sípos t., Balogh t.),melyek segítsége nélkül nem mertünk volna oly bátran és félelem nélkül szembe szállni ezzel a rettentő "nehéz" vizsgával. Bizony, egyeseknek sikerülni fog,másoknak nem,de a legfontosabb az,hogy milyen volt az út idáig...Nem volt könnyű! Voltak tanulók,akikkel lehetett dolgozni, haladni, hogy kik azok, mar csak a tanárok mondhatják, de voltak olyanok is, akik nem értetek a matek rejtélyes és egyszer-egyszer romantikus(  ) feladatait,vagy félre beszéltek és fura beszólásaink voltak (akar csak nekem. Heius tanárnő megmondhatja, hányszor meg hányszor ufós kérdéseket raktam fel kémia órán, melyeknek semmi közük sem volt a tantárgyhoz). Most, amikor iskola-pados éveim elfogytak, nedves szemekkel nézem a múltat és bámuló, álmodozó tekintettel a jövőt...csak egyetlen bánatom van a múltammal kapcsolatban, ez pedig az, hogy nem tudtam és nem voltam képes arra,hogy minden eltelt óra után megpusziljam a tanáraimat és megköszönjem nekik mindazt amit átadtak nekem... viszont valami biztos: rám vár a jövő rejtélye és én készen állok, hogy valamikor egyszer,én magam is átadjam mindazt, amit itt,ebben a gyönyörű iskolánkban, gyönyörű emberektől örököltem gyermekeimnek és ez által a tanáraim élni fognak jövendő gyermekeimben, unokáimban, dédunokáimban!!! Isten áldja meg Őket jóságával és szeretetével!!!
P.S:Dulinszky tanarnő! Bár most is meg van néhány helyesírási hibáim, öntől tanultam azt, hogy mit jelent a kitartás az utolsó percig!
Köszönöm!
Radu