A 11. tanévkezdés Gyulafehérváron

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_20150830_152938.jpgKedves Csaba testvér, kedves barátaink, támogatóink !

Gyulafehérváron elkezdtük a tizenegyedik tanévünket. Itt a szórványban ez nagy dolognak számít...talán kissé olyan, mint a szép magas székelyföldi hegyekben jó bórt készíteni. Eléggé körülményes,de nem lehetetlen. 

 

Próbáljuk minél családiasabbá tenni gyerekeink helyzetét, azt szeretném ha minden egyes gyerekünk tényleg otthon érezné magát, a magukénak éreznék a házat, iskolát, templomot egész környezetüket. Ezért szeretném megköszönni minden jóakaratú ember segítségét aki akár egy jó szó, egy biztatás erejéig is betért hozzánk. Hála Istennek volt benne részünk a nyár folyamán. Voltak látogatóban kereszt-szülők, barátok, támogatók, akik segítségéével, nem csak hogy szép ünnepekben, táborokban, kellemes együttlétekben volt részünk, hanem sikerült a házat is szépen rendbe rakni, felkészíteni az úgy tanévre. Hálás szívvel köszönöm és kérem a jó Isten áldását mindazokra akik szeretettel gondolnak ránk !!! Így örömmel mondhatom el, hogy minden eszközünk meg van ahhoz, hogy a szép tiszta környezetben, teljesen hivatalosan, hiszen minden engedélyünk, mindenik gyerekünk papírja rendben van, tudatosan vállalni tudjuk mindennapi feladatainkat. Ezért külön köszönöm a közvetlen munkatársaim munkáját és megértését, de nagyon hálás vagyok a dévai iroda minden egyes tagjának a munkájáért, segítségéért !!!
A továbbiakban is szeretettel kérem Csaba testvér biztatását, segítségét, kérem a kedves ismerősök, barátok, tanárok, kollégák mellénk állását, hogy minden gyermekünk önfeledt, boldog gyerekkort élhessen és közben felelősség-teljes jóakaratú, jó keresztény felnőttekké, jó szaktudású emberekké válhassanak Istenünk dicsőségére, nemzetünk javára !!!
Hálás szívvel: 
Laci

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Sokszor a földön nem látjuk Isten jóságos jelenlétét, sok mindent nem értünk, de egészen biztos, hogy halálunk után fejünkhöz kapunk, és megdöbbenve látjuk, hogy minden nehézségnek, fájdalomnak megvolt az értelme, mennyi csoda volt az életünkben, egy-egy nehéz pillanatban hányszor jelent meg Isten a szeretetével, és lendített át egy-egy akadályon, amit mi véletlennek tudtunk be, vagy esetleg csak legyintettünk rá: »Áh, ez semmiség!«” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. június 27. csütörtök, László napja van. Holnap Levente és Irén napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Egyház szent

Az Egyház szent, mert Krisztus teste, az isteni élet hordozója, és bűnös is, mert emberek közössége, akik igyekeznek ugyan a szentség útján járni, de gyakran előfordul, hogy nem sikerül nekik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube