Hála és köszönet Gyulafehérvárról

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_20170619_193206.jpgÖrömmel, hálás szeretettel köszönöm mindazok jóságát kik gyermekeink boldogulását segítik, kik a mindennapokban munkánkban segítenek!

Szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér !
Örömmel és szeretettel gondolok vissza az elmúlt tanévre, amit gyerekeink sikeresen befejeztek. Őszinte hálaadással vagyunk a Jó Isten iránt, hogy kicsinységünk ellenére és sokszor érdemtelenül ennyire elhalmoz figyelmes szeretetével közvetlenül, de támogatóink, barátaink által is. Hálásak vagyunk a munkatársaknak jóságukért, türelmükért, odafigyelésükért, azoknak is akik a gyerekeink iránt de irányunkban is őszinte odaadással tették a dolgukat. Külön említésre méltó a dévai iroda, ismerve helyzetüket, őszinte hálámat fejezem ki irántuk, azért amit személyesen vagy papír-formában értünk, gyerekeinkért tesznek.
Végzősünk csak saját lányunk volt, aki sikeresen érettségizett és Kolozsvárra szeretne felvételezni a gyógypedagógia és teológia szakokra. Mindenik gyerekünk a képességeihez mérve ügyesen haladt az iskolában, de lelkiekben fizikailag is szépen fejlődött.
Hálásan köszönöm a helyi iskola tanári karának, az igazgató úrnak, hogy feltétel nélkül elfogadnak és nem csak tanítják gyerekeinket, hanem nevelik, szeretik is őket. 
Köszönöm az iskola Petőfi-programos ösztöndíjasának, hogy nagyon komolyan vette gyerekeinket és nem csak az iskola keretein belül, hanem minden adandó alkalmat kihasználva tette azt, miáltal a gyerekeink jobbnak, boldogabbnak, magyarabbnak érezhették magukat.
Köszönöm a cserkész vezetőinknek és minden cserkésznek hogy ilyen elszántan, következetesen és teljes odaadással foglalkoztak gyerekeinkkel és velünk is. Már túl vagyunk két cserkész táboron és a nyár folyamát folytatódik a segédőrsvezető képzés. Megtapasztalhattuk a cserkészet nagyon gazdag jótékony hatását testi, lelki, szellemi életünkre egyaránt. Köszönöm az egyházi közösségeink gondoskodását, örömmel és hálával mondhatom el hogy a református egyház-közösségben is otthon érezhetjük magunkat, köszönöm az esperes úrnak és a teljes gyülekezetnek, hogy felekezetre való tekintet nélkül szeretettel vannak irántunk.
Hosszú volna felsorolni a sok programot a sok nevet akik az év folyamán szeretettel voltak irántunk, ezért is vagyunk teljes őszinteséggel hálásak a Jó Istennek, hogy ily módon van jelen életünkben.
Őszinte, hálás szeretettel köszönjük Csaba testvér bizalmát, támogatását, atyai gondoskodását!
Kívánunk a Jó Istentől erőt, kitartást, türelmet Csaba testvér és minden jóakaratú ember számára, aki szeretettel van irántunk. Imáinkban hordozzuk naponta alapítványunk támogatóit és teljes közösségét a legkisebbtől a legnagyobbig.
Hálás szeretettel:
Laci

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Biztosan nem könnyű a babának világra jönnie, szegényke nagyon sír, de őt itt, e nagyvilágban egy csodás élet lehetősége várja olyan intenzitással, amit az anyaméhben álmodni sem tudott. Hisszük, hogy földi nehézségeink az örök életre való születésünk nagy csodái.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. június 24. hétfő, Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A katolikus hit

Ha látok egy sízőt a hegyoldalon, amint nagyot esik és összetöri magát, akkor nem arra gondolok, hogy a síelés rossz, mert nagyon össze tudja törni magát az ember, hanem azt, hogy az az illető ügyetlen volt, rosszul síelt – ettől még a síelést nagyszerű sportnak tartom.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube