Beszámoló

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Kovasznai-tanevzaro-2008/viewsize/img_0027.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Kovasznai-tanevzaro-2008/viewsize/img_0027.jpg

ImageIsten kegyelméből befejeztük az első félévet,a 2008-2009-es tanévből.

 

 

 

 

Kedves Csaba testvér!


Isten kegyelméből befejeztük az első félévet,a 2008-2009-es tanévből.
Minden gyermek fejlődött önmagához képest úgy a tanulás terén,mint a viselkedés terén.Nagyobb egészségi problémák sem voltak. Hála jótevőinknek és az alapítványnak,semmiben sem szenvedtünk hiányt,volt elegendő élelmünk és tűzifánk is.Angyalok jóvoltából ismét gyönyörű Karácsonyunk volt.
Családunkról azt mondhatom el,hogy elég jó tanulmányi eredményt ért el:l egnagyobb átlag 9,20, legkisebb pedig 7,60. Sajnos egy lányunkat elvesztettük, ő hazatért édesanyjához, Sepsiszentgyörgyre és esti iskolában folytatja tanulmányait.
Tanuláson kívül a lányok hangszeren tanulnak játszani( orgona, furulya), énekelnek a ház kórusába, kézimunkáznak, hétvégén besegítenek a konyhai munkákba. Egy kislányunk rendszeresen jár mese mondó versenyekre.Szabadidőben sokat kirándulunk, focizunk, asztali teniszezünk, kézilabdázunk. Nagyon ügyesek a lányok, mindig számíthatunk rájuk.
A házban a hangulat jónak mondható,természetesen vannak némi súrlódások,de azt hiszem,ez normális dolog egy közösségben.
Munka társainknak köszönjük az első félévben tett erőfeszítéseiket,második félévben is számítunk lelkes,őszinte, magukat nem kímélő munkájukra.
Köszönjük Csaba testvér és az alapítvány , valamint minden támogatónk nagylelkű segítségét!
Sok  szeretettel,
Noémi