Angyal járt Tusnádfürdőn

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Angyal-jart-Tusnadfurdon/viewsize/img_0280.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Angyal-jart-Tusnadfurdon/viewsize/img_0280.jpg

ImageAz Amerikai és Kanadai Testvéreim bizalommal telt összefogásából, támogatásából született a Tusnádfürdői ház, 1700 négyzetméter, sok sok bajban lévő  gyermek otthona.

 

 

 

 

 

A csatolt albumon azt az örömet, jókedvet próbáltuk megörökíteni, mit most Karácsonykor éltek át az ott lakó gyerekeink, hogy legalább igy nektek is részetek legyen belőle. Az idén közel száz gyermek kacagott, énekelt, imádkozott örömmel, jókedvvel gondviselő teremtő Istenéhez, ki nekünk nagylelkűen ilyen sok nagyszerű nagybácsit, nagynénit adott az újvilágból.  

Gyermekeink örömteli arca ragyogja be minden Amerikában, Kanadában élő magyar testvérünk életét, az új esztendöt is, hisz összefogó szeretetükkel létrehozták ezt a szép otthont számukra, ezt a hatalmas Mesevárat. Isten fizesse a tusnádi otthonunkat, hol angyalok járnak, hogy hirdessék az áldott békét, a megszületett, és köztünk bontakozó megtestesült Szeretetet. 
Szeretettel a tusnádi kacagó gyermekek, a gondviselő jóságos nevelők, és Csaba testvér.

 



{zoomcat catid=527}