Köszönet a Hargita megyei tanácsnak

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Karacsony-tusnadfurdon/viewsize/DSCN1495.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Karacsony-tusnadfurdon/viewsize/DSCN1495.jpg'

DSCN1495.jpgEljött az angyal is

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Hargita Megye Tanácsa !
A Szent Ferenc Alapítvány, Böjte Csaba atya vezetésével, napközi otthonos, bentlakó otthonos és szervezett családgondozói szolgáltatásai révén, a szegények iránti szolidaritás szövetségében, több száz gyermek és család számára közvetítette az önök támogatását. Munkánk ösztönző erejét, céljaink adják. Hiszünk abban, hogy szervezett összefogással, állhatatos kitartó munkával gondoskodni tudunk térségeink valamennyi iskolára, kenyérkeresetre, szellemi, lelki kibontakozásra érdemes és vágyó gyermekéről. Közösségeink állampolgári, vallási és nemzetiségi önazonossága erejében reméljük megmaradásunkat és jövőnket.
Az önök részvállalása munkánk végzéséből, anyagi támaszt jelentett számunkra és lendületes, reményt adó biztatást. A gyermekek és alapítványunk teljes közössége nevében, szeretettel köszönöm, hogy támogatták napközi otthonainkat és a különböző rendezvényeinket.
Tisztelettel kérem, hogy az elkövetkező esztendőben is vállalják velünk stratégiai szövetségüket, hogy a velünk együtt élő nemzetek sorában, felnőttként, alkotó és erős nemzetfeleinkké válhassanak a legkisebb falvaink legkisebbjei is.
Alapítványunk nevében, hálás köszönettel,
Kolozsvári Tibor
{zoomcat catid=1082}