Köszönet és bíztatás!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_dscf6190.jpgAz alábbi kedves levelet kaptam Tusnádfürdőről, a Szent László gyermekvédelmi központból. Ha a Teremtőnk velünk lesz akkor kedd este 19.00-tól egy tanévkezdő szentmisében megköszönjük a jó Istennek, a tanároknak, nevelőknek és nagy nagy hálával a támogatóinknak is azt, hogy elkezdhetjük a 2013- 14-es tanévet! Szeretettel kérlek imádkozzatok, hogy minden otthonunkban szépen jól indulhasson a tanév!

Szeretettel,

Csaba t.

Isten kegyelméből, az övéi iránti jóságából minden gyermekünknek állhatatos, a munkája iránt elkötelezett, jó kedvű és kedves nevelője van. Csapatunk két nagyszerű kollégával bővült. A tavalyi csapat, az előző esztendő sikereiből és "leckéiből", valamint a hitéből merítve, jó hangulatban és szép tiszta lakásokkal várták ma a gyermekeket.
Öröm volt látni azt amiként a gyermekek örültek egymásnak, és azt amiként a nevelők fogadták őket. Örülök, hogy végre együtt ez a nagy család. Hála istennek a kamránk tele van. Fánk is van. Mindenkinek van tanszere, ruhája és cipője is.
A nyáron sokan meglátogattak bennünket, akik jóvoltából összeadódott a gyermekek nevelésének minden lehetőségi feltétele. Nagy lehetőség van a kezünkben. Sok szépre és jóra megtaníthatjuk a gyermekeket és mi magunk is többek, szebbek, jobbak lehetünk. Hogy e hívatásban és a mindennapi munkánkban megszentelődhetünk, különös kegye a sorsnak. Igyekszünk élni vele.
E levelet köszönetként és bíztatásként írtam, hogy bizonyságává válhassék annak, hogy igenis hihetjük, a mi segítségünk az Úrban van.Türelmet és kitartást kívánok ezekben a napokban. Szeretettel várjuk, hogy kedden találkozhassunk és egy tanévkezdő misében hálát adhassunk mindazokért és mindazért, ami lehetővé tette ezt a szép tanévkezdő előestét.
Köszönettel,
Koloszvári Tibi!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Sokszor értelmetlennek tűnik újra és újra letérdelni, megpróbálni átölelni az értékeket, amelyek bár vonzanak bennünket, mégis kicsúsznak a kezünkből, de a kegyelem megtisztít és felemel akkor is, ha látszólag elillan a tisztaságunk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. február 23. péntek, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Harmincéves koráig Jézus rejtettségben élt

Harmincéves koráig Jézus rejtettségben élt, engedelmeskedett szüleinek és „gyarapodott bölcsességben, korban s kedvességben Isten és az emberek előtt” [Lk 2,52]. Ácsként dolgozott.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube