Köszönet és bíztatás!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_dscf6190.jpgAz alábbi kedves levelet kaptam Tusnádfürdőről, a Szent László gyermekvédelmi központból. Ha a Teremtőnk velünk lesz akkor kedd este 19.00-tól egy tanévkezdő szentmisében megköszönjük a jó Istennek, a tanároknak, nevelőknek és nagy nagy hálával a támogatóinknak is azt, hogy elkezdhetjük a 2013- 14-es tanévet! Szeretettel kérlek imádkozzatok, hogy minden otthonunkban szépen jól indulhasson a tanév!

Szeretettel,

Csaba t.

Isten kegyelméből, az övéi iránti jóságából minden gyermekünknek állhatatos, a munkája iránt elkötelezett, jó kedvű és kedves nevelője van. Csapatunk két nagyszerű kollégával bővült. A tavalyi csapat, az előző esztendő sikereiből és "leckéiből", valamint a hitéből merítve, jó hangulatban és szép tiszta lakásokkal várták ma a gyermekeket.
Öröm volt látni azt amiként a gyermekek örültek egymásnak, és azt amiként a nevelők fogadták őket. Örülök, hogy végre együtt ez a nagy család. Hála istennek a kamránk tele van. Fánk is van. Mindenkinek van tanszere, ruhája és cipője is.
A nyáron sokan meglátogattak bennünket, akik jóvoltából összeadódott a gyermekek nevelésének minden lehetőségi feltétele. Nagy lehetőség van a kezünkben. Sok szépre és jóra megtaníthatjuk a gyermekeket és mi magunk is többek, szebbek, jobbak lehetünk. Hogy e hívatásban és a mindennapi munkánkban megszentelődhetünk, különös kegye a sorsnak. Igyekszünk élni vele.
E levelet köszönetként és bíztatásként írtam, hogy bizonyságává válhassék annak, hogy igenis hihetjük, a mi segítségünk az Úrban van.Türelmet és kitartást kívánok ezekben a napokban. Szeretettel várjuk, hogy kedden találkozhassunk és egy tanévkezdő misében hálát adhassunk mindazokért és mindazért, ami lehetővé tette ezt a szép tanévkezdő előestét.
Köszönettel,
Koloszvári Tibi!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Biztosan nem könnyű a babának világra jönnie, szegényke nagyon sír, de őt itt, e nagyvilágban egy csodás élet lehetősége várja olyan intenzitással, amit az anyaméhben álmodni sem tudott. Hisszük, hogy földi nehézségeink az örök életre való születésünk nagy csodái.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. június 24. vasárnap, Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A katolikus hit

Ha látok egy sízőt a hegyoldalon, amint nagyot esik és összetöri magát, akkor nem arra gondolok, hogy a síelés rossz, mert nagyon össze tudja törni magát az ember, hanem azt, hogy az az illető ügyetlen volt, rosszul síelt – ettől még a síelést nagyszerű sportnak tartom.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube