Köszönet és bíztatás!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_dscf6190.jpgAz alábbi kedves levelet kaptam Tusnádfürdőről, a Szent László gyermekvédelmi központból. Ha a Teremtőnk velünk lesz akkor kedd este 19.00-tól egy tanévkezdő szentmisében megköszönjük a jó Istennek, a tanároknak, nevelőknek és nagy nagy hálával a támogatóinknak is azt, hogy elkezdhetjük a 2013- 14-es tanévet! Szeretettel kérlek imádkozzatok, hogy minden otthonunkban szépen jól indulhasson a tanév!

Szeretettel,

Csaba t.

Isten kegyelméből, az övéi iránti jóságából minden gyermekünknek állhatatos, a munkája iránt elkötelezett, jó kedvű és kedves nevelője van. Csapatunk két nagyszerű kollégával bővült. A tavalyi csapat, az előző esztendő sikereiből és "leckéiből", valamint a hitéből merítve, jó hangulatban és szép tiszta lakásokkal várták ma a gyermekeket.
Öröm volt látni azt amiként a gyermekek örültek egymásnak, és azt amiként a nevelők fogadták őket. Örülök, hogy végre együtt ez a nagy család. Hála istennek a kamránk tele van. Fánk is van. Mindenkinek van tanszere, ruhája és cipője is.
A nyáron sokan meglátogattak bennünket, akik jóvoltából összeadódott a gyermekek nevelésének minden lehetőségi feltétele. Nagy lehetőség van a kezünkben. Sok szépre és jóra megtaníthatjuk a gyermekeket és mi magunk is többek, szebbek, jobbak lehetünk. Hogy e hívatásban és a mindennapi munkánkban megszentelődhetünk, különös kegye a sorsnak. Igyekszünk élni vele.
E levelet köszönetként és bíztatásként írtam, hogy bizonyságává válhassék annak, hogy igenis hihetjük, a mi segítségünk az Úrban van.Türelmet és kitartást kívánok ezekben a napokban. Szeretettel várjuk, hogy kedden találkozhassunk és egy tanévkezdő misében hálát adhassunk mindazokért és mindazért, ami lehetővé tette ezt a szép tanévkezdő előestét.
Köszönettel,
Koloszvári Tibi!