Erdélyi turné

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_17632020_1492812287427115_7835965358697846846_o.jpgSzeretettel várjuk a egy hetes turnéra Erdélyben a NEM ADOM FEL együttest!! Déván kezdünk április 22-én, majd Petrozsénybe, Medgyesre, Tusnádfürdőre, Csíksomlyóra látogatunk, majd Szovátán végzünk április 27-én! Mindennap egy-egy mise, s mivel örömteli húsvét van, ők zenélnek, énekelnek, majd a mise végén kerekesszékkel táncolnak, koncerteznek!!

Ők nem adják fel és azért jönnek, hogy mi se adjuk fel!! Gyertek imádkozzunk, énekeljünk együtt, tanuljunk tőlük, mi se adjuk fel, céljainkat, álmainkat, terveinket!!

Szeretettel, 

Csaba t.
Van nekik egy kávézójuk Budapesten, ott mérik a világ legjobb kerekesszéken tálalt süteményét, a kis film ott készült!!

Bocsánat! Nem is tudjátok, hogy kik is ők?  Saját bevallásuk szerint (a honlapjukról másoltam ki) ezt lehet róluk tudni: 
Szeretettel, 
Csaba t. 
A Nem Adom Fel Alapítvány alapelve 2005 óta változatlan: „Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen!”. (Az alábbi cikkben az aláhúzott szavakra kattintva egyes programjainkat részleteiben is megismerheti).
Elsődleges célunk nem az, hogy segítő szolgáltatásokat hozzunk létre a hátrányos helyzetű családok és személyek számára, hanem az, hogy segítsünk nekik abban, hogy felfedezzék és kiérleljék magukban azt a lelki erőt és azokat a képességeket, amelyek által mindenki a legtöbbet hozhatja ki saját életéből. Ezt jelenti a „nemadomfel” lelkület. 
Ezt a célt szolgálja akkreditált foglalkoztatási programunk és Léleköntő autizmus programunk, ezért a dolgozunk a Nemadomfel Házakban, ezért szervezzük integrált táborainkat, és kreatív alkotóterápiás programunkat is. 
Büszkék vagyunk arra, hogy a Nemadomfel Együttest mára már nem csak Magyarország, hanem az egész világ ismeri.
Szolgáltatásaink között megtalálhatóak az érzékenyítő tréningek, a támogató szolgálat, valamint a takarítás és kertgondozás is. 
Mindezek mellett 2016 januárjában megnyitotta kapuját a Nem Adom Fel Kávézó is. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan hangulatos közösségi teret sikerült kialakítanunk, ahol jól megférnek egymás mellett a minőségi szolgálatások, és a társadalmi felelősségvállalás. 
Azért dolgozunk, hogy a társadalom hátrányos helyzetű tagjaiból önmagukban bízó, önálló, a saját és a társadalom jövőjéért tenni akaró emberek váljanak.
Olyan emberek, akik maguk is közreműködnek abban, hogy egy lelkileg erős, felelősséget vállalni akaró és tudó társadalom formálódjon Magyarországon. 
Munkatársaink elérhetőségeit a Kapcsolat fül alatt találja, az Alapítvány Facebook oldala ide kattintva érhető el. 
Munkánkat adománnyal, adója 1 % - val, illetve önkéntes munkájával is támogathatja.
A NEM ADOM FEL Alapítvány csapata

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…tudnod kell, hogy sok-sok vázlat után születik meg a remekmű! Kudarcok érnek? Ne add fel! Egy életed van, egyetlen nagy dobás! Nem érdemes kishitűen, félszegen egy helyben topogni, vagy duzzogva félreülni és önmagad megvalósítását feladni.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. március 22. csütörtök, Beáta, Izolda és Lea napja van. Holnap Emőke napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Közel van a mennyek országa!

A Szentírás egyszer sem említi, hogy Jézus örvendezik vagy kacag, csak egyetlenegy helyt, amikor a hetvenkét tanítványt szétküldi: „Menjetek és hirdessétek: Közel van a mennyek országa! Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube