Világrekord-kísérletre készül a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_haromkiralyf_mozgalomi.jpgFel szeretné állítani az egy időben magasba emelt gyerekek világrekordját a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A kísérletre március 11-én, 11 órától kerül sor országszerte.

A családok éve keretében országos rendezvényt szervez a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom rekordállítási céllal: megdöntenék az egyszerre felemelt gyerekek világrekordját. Ehhez március 11-én több településen is családi programokkal készülnek, amelynek része lesz pontban 11 órakor, hogy a résztvevők egyszerre emeljék föl a magasba gyermekeiket.
Az esemény fővédnökei: Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa.
2018. a Családok Éve, melynek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel egy országos rendezvényt szervezünk. A célunk, hogy világrekordot döntsünk. Ehhez 2018. március 11-én több településen izgalmas programokkal készülünk a családok számára,  majd pontban 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emeljük föl gyermekeinket.
Célunk, hogy ezzel az akcióval felhívjuk a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.
Az esemény fővédnökei Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa. A budapesti eseményen műsorvezetőként velünk lesz Istenes Bence, Csobot Adéllal és közös gyermekükkel.
Az esemény 2018. március 11. - vasárnap délelőtt- kerül megrendezésre Budapesten és az alábbi településeken: Alsópáhok, Békéscsaba, Csobánka, Debrecen, Domaszék, Dunaföldvár, Eger, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Tapolca
Szeretnénk, ha minél többen összejönnénk ezen a napon és megmutatnánk, hogy milyen csodálatos dolog a gyermekvállalás. Gyere, hozd el kislányod, kisfiad, unokaöcséd, unokahúgod, unokád vagy bármilyen más gyereket!
A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de kérjük, regisztrálj az oldalunkon, hogy tudjuk, hány főre számíthatunk!
Találkozzunk március 11-én és állítsuk fel közösen az egyszerre felemelt gyermekek világrekordját!