Jobb velünk a világ!

Nyomtatás

ImageJOBB VELÜNK A VILÁG!

Fogyatékosok az „egészségesekért"!

Jótékonysági koncert árva gyermekekért 

 

 

 

Kedves Barátaink!

Szeretettel és örömmel adjuk tovább az alábbi levelet:

JOBB VELÜNK A VILÁG!

Fogyatékosok az „egészségesekért"!

Jótékonysági koncert árva gyermekekért

2008.november 14. 19 óra – Papp László Sportaréna

Mi, sérült emberek, zenészek, sportolók fogtunk össze „ép" barátainkkal azért, hogy a saját tehetségünket felhasználva, támogassuk a nehéz életkörülmények között élő, árva gyermekeket.
Ezért olyan nagyszabású koncertet szervezünk, amellyel szeretnénk megmutatni: Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másokat segítsen, csak örömmel és nyitott szívvel kell fordulnunk a világ és mások felé!
Az előadáson fellép a Nemadomfel Együttes és barátai: Rúzsa Magdi, Caramel, Kiki, Miller Zoltán, Oláh Ibolya, Pintér Béla és a csemeték, Révész Sándor, Salsamor, Kállay Bori, 4for Dance, gördülő tánccsoport, Jazz and More énekegyüttes és sokan mások…

Műsorvezetők: Vitray Tamás é s Várkonyi Attila

Jegyek kaphatók a http://www.ticketa.hu/ internetes portálon és a helyszínen:

Sportaréna jegypénztár:1145 Bp. Ifjúság útja 5. (Telefon: 06-1-422-2682)

Az Operett Színház jegyirodájában:

1065 Budapest, Nagymező u. 17.  

A Ferenciek terén a Szent Gellért és a Bencés könyvesboltokban

Good News könyves boltban, a Dob utca 74. szám alatt

CLC könyvesboltban a VII. kerület Hársfa utcában.

JEGYÁR: 2500 Ft

Kedvezményes jegyár (nagycsaládosok, fogyatékos személyek, diákok, nyugdíjasok): 1200 Ft

Támogatói jegy: 5000 Ft

Kiemelt támogatói jegy: 10000 Ft

A közösségeknek a Páholyainkat javasoljuk. A páholyok létrehozásával az összetartozást szeretnénk erősíteni. Célja, hogy a barátok, kollegák, ismerősök, rajongók együtt töltsék el az időt a rendezvényen. Ezáltal közös élményt szerezve, együtt tegyenek a társadalmi felelősségvállalásért.
Érdeklődni lehet: Szomjas Ildikó, tel.: 06/20 389-2033, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A jótékonysági koncert bevételéből Böjte Csaba ferences rendi szerzetes a Gyergyói medencében egy új intézményt hoz létre, ahol árva magyar gyermekek találnak otthonra.
Ahhoz, hogy igazán sikeres legyen ez a program és megteljen az Aréna, több mint 10 000 ember kell, hogy az ügy mellé álljon! Kérjük gyere el Te is, várunk a Családoddal, Barátaiddal!
Találkozzunk november 14.-én, Papp László Sportarénában – 16 órától a vásárban, 19 órától a koncerten – és éljük át együtt a „Nem adom fel!" lelkületet és bizonyítsuk: Jobb velünk a világ!
Nemadomfel Együttes tagjai