Készül a 2009 naptár

ImageSokan gondolták úgy, az idén újra ki kellene adni az asztali naptárat, mely a Szent Ferenc Alapítvány életébe enged bepillantást, ugyanakkor Csaba testvér gondolatainak válogatását is tartalmazza.

 

 

 

 

 

A minap hallattam egy beszélgetést, amikor a hátam mögötti sorban mesélte egy hölgy, mennyire sokat jelentenek neki ezek, a naptárba leírt üzenetek. Talán ez is lehetne ennek a naptárnak a címe: Üzenet Déváról. Lélekmelengető volt hallani, más is olyan fontosnak tartja Csaba testvér tanításait. Csak azt sajnálom, nem egy 365 lapos naptárat szerkeszthettem, amikor kevesebbet kellett volna kihagyni a fontos gondolatokból. Talán ez is elkövetkezik.

Most arra kérnék minden támogatónkat, barátunkat, küldje tovább ezt a kis levelet barátainak saját ajánló soraival. Szeretnénk olyanokat lelni, akik felvállalják a terjesztést, hogy gyűjtik az igényeket, mert az egyenkénti postázás költségeit nem vállalhatjuk.
A november 14-i „Nem adom fel” koncerten, a Sportarénában már ott lesz ez a naptár a gyermekek által kínált könyvek, kerámiák között. Ajánlom jó szívvel lépjen kapcsolatba mindenki velem, aki tud segíteni a további munkában.
Legyen itt egy oldal ízelítőként.
Várom a jelentkezéseket Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., üdvözlettel:
Márton Kató