Közeleg a Mikulás!

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Mikulas-jart-az-otthonokban/viewsize/mikulas11.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Mikulas-jart-az-otthonokban/viewsize/mikulas11.jpg

ImageAz elmúlt évekhez hasonlóan a Mikulás és csapata idén is meglátogatja az otthonokat, melyhez támogatást és segítséget várunk a Fórumozóktól.

 

 

 

 

Mit szeretne a Mikulás vinni idén decemberben? Először is 1400 Mikulás csomagot, 1400 Mikulás sapkát, szaloncukrot, lisztet, ezenkívül étolajat, rizst, száraztésztát, szárazbabot, konzerveket, mosó- mosogató- és tisztítószereket, folyékony szappant, sampont, fogkrémet, papír zsebkendőt, WC papírt, zoknit, törölközőt, kolbászt, szalonnát, fertőtlenítőszert, vitaminokat, vöröshagymát, burgonyát, almát és ami még összejön.

A Mikulás és csapata ezévben is vállalja, hogy az alábbiakban felsorolt otthonokba a gyerekeknek és nevelőknek szóló személyes csomagokat kézbesíti. A csomagok leadási helye 2009. november 25-ig: Budapest Investment Zrt. (1037 Bp. Seregély u. 17.). Jól zárható dobozban, nagybetűkkel az otthon és a címzett nevét feltüntetni!
A Mikulástúra időpontja 2009. december 1-6-ig, ahol az alábbi otthonokba megyünk: Gálospetri, Kolozsvár, Torockó, Gyimesbükk, Csíksomlyó, Szárhegy, Szováta, Felsősófalva, Nyárádremete, Kovászna, Tusnád, Gyulafehérvár, Petrozsény, Déva, Kisiratos és Szalonta.
A Mikulás nevében:

Jendrolovits Gábor

30/99-08-268