Szászvárosi Virágoskert

Biztos emlékszel, hogy ezelőtt másfél hónapja egy meghívó volt látható ezen a honlapon. A meghívóban a budapesti Jó Pásztor Közösség szeretettel meghívott február 23.-ra a „Szászvárosi Virágoskert” című rendezvényre.

Kedves Olvasó!

Biztos emlékszel, hogy ezelőtt másfél hónapja egy meghívó volt látható ezen a honlapon. A meghívóban a budapesti Jó Pásztor Közösség szeretettel meghívott február 23.-ra a „Szászvárosi Virágoskert” című rendezvényre.

Eljött ez a várva várt nap… Pénteken 18 órakor a terem, ahol a rendezvény volt zsúfolásig megtelt.  Nemsokára elkezdődött az előadás.

A közösség tagjai képeket/diákat vetítettek és szóban magyarázták, hogy a közönség mit láthat abban a pillanatban.

Nagyon tartalmas, érdekes, érdeklődést keltő bemutatás volt. Mint profi előadók, a fiatalok bemutatták a közösség tevékenységét, ami Szászvárost illeti: első útjukat, az okokat, amelyek visszahozták őket hozzánk évente legalább hatszor, különböző foglalkozásokat, amelyeket gyerekeinkkel végeznek, a sok-sok kirándulást, amelyet nekünk szerveztek, a minden évben eljövő Mikulást, aki nemcsak a mi gyerekeinket, hanem a város szegény negyedében lakó gyerekeket is megajándékoz minden alkalommal, a farsangi bált amelyre a gyerekek jelmezeit ők készítik és nem utolsó sorban a nekünk szánt adományok összegyűjtését  és a hozzánk való lejuttatását...

Aki az előadáson jelen volt, láthatta -habár ezt képeken nehéz lenne mutatni- azt a szeretetet, amellyel a Jó pásztor Közösség megajándékoz minket. Az a szeretet, amely jelen van minden kis gyöngyben, amit barkácsolásra hoznak, vagy minden kirándulásban, amit szerveznek és így sorolhatnánk tovább. És ez a szeretet nem csak a gyerekeink, hanem a felnőttek iránt is érezhető, hisz számunkra is számos meglepetéssel készülnek.

Amit mi legfontosabbnak tartunk az, hogy a gyerekeink/munkatársaink és a közösség között szoros baráti kapcsolatok alakultak ki, így mint barátok jönnek hozzánk.

Mi csak hálásak tudunk lenni, hogy a budapesti Jó Pásztor Közösség ennyire szeret minket!!!  Köszönjük nekik, hogy lemondva a saját szabadidejükről sőt néha a privát életükről, fáradhatatlanul tesznek/vesznek/szerveznek, hogy gyerekeinknek de a munkatársaknak is szebb és könnyebb napokat hozzanak be életeikben.

Mi azt kívánjuk nekik, hogy a Jó Isten őrizze lépteiket, segítse őket minden nap és legyen mellettük, amikor legnagyobb szükségük van!

    Hálával és köszönettel a szászvárosi csapat apraja és nagyja

2007. február 27.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Egészen biztos, hogy az elkötelezettség, a felelősségvállalás, az odaszentelődés, az életre szóló igenek kimondása válságba került a fejlett államokban.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 24. péntek, Eszter és Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten Fiának tanításában hiszek

Isten Fiának tanításában hiszek, és nem az Ő prófétájának tanaiban.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube