Levél Szovátáról

ImageKedves Barátaink, Jótevőink!
Az idei tanév utolsó nekifutamodása előtt állunk. Nagy izgalommal tölt el bennünket a tanévzárás, a tanulmányi eredmények, műsorok, előadásokra való készülődés.

 

Nemcsak a tanulmányi eredmények foglalkoztatnak mostanában, hanem egy sokkal örömtelibb eseményre való készülődés is. Április 29-én, szeretnénk megünnepeli otthonunk védőszentjének, Szent Józsefnek napját. Páréves hagyományunkat szeretnénk megerősíteni egy olyan nappal, amikor a bentlakó és napközis gyerekeknek játékkal vetélkedőkkel teli programokat szervezünk. Ezenkívül néhány bentlakó gyerek keresztelője is most lenne, a Csaba testvér által celebrált szentmise keretén belül. Erre az eseményre szeretettel várunk mindenkit, aki velünk szeretne ünnepeli, ideje és energiája megengedi.

Egy másik örömteli eseményről is beszámolnánk: a legnagyobbik szovátai bentlakó lányunk, Csiby Kata hamarosan férjhez megy, eljegyzésük már megvolt, és augusztus 26-án lesz a templomi esküvő a szovátai katolikus templomban, utána ebéd a Szent József otthon udvarán.

Erre az eseményre is szívesen látjuk a velünk együtt ünnepelni akarókat. Gyerekeink és munkatársaink nevében, egy nagyon szép tavaszt, testi felüdülést, lelki éledést, Isten áldását kívánva önökre, rátok,

szeretettel, Pál Mária

 

Image 


HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 25. szombat, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube