Pünkösdi meghívó a Csíksomlyói búcsúra és a "Csillagösvény 2." című film vetítésére

ImageRégi hagyományt folytat az Uránia Nemzeti Filmszínház, amikor május 26-án, szombaton átveszi a Duna Televízió élő közvetítését a Csíksomlyói búcsúról, amely térségünkben a legtöbb embert vonzó vallási esemény.

 

 

 

 

 

Az élő közvetítés átvétele és annak a nagyvászonra történő kivetítése megteremti a lehetőségét annak, hogy mindazok, akiknek nem áll módjukban Csíksomlyóra utazni, közösségi élményként, a Napba öltözött asszony, Mária csodatévő szobránál összesereglett magyarok százezreivel együtt, egyidőben élhessék át a közös ünnepet az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

A közvetítés előtt az Urániában 11 órától Ocsovai Grácián ferences szerzetes beszél Csíksomlyóról, a búcsúról, valamint pünkösd ünnepéről.
Ünnepeljünk az idén is együtt!

13.30-kor az Uránia ajándékaként megtekinthetik a Dévai Szent Ferenc Alapítványról szóló  "Csillagösvény 2. - Tovább a szeretet útján" c. filmet.

Forrás: Uránia Nemzeti Filmszínház


Image

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az esővíz a sáros agyagon keresztül jut a föld mélyébe, és kristálytiszta forrásként tör újra elő, hogy csillapítsa szomjunkat, így a pap méltatlansága nem akadályozza meg, hogy Krisztus cselekedjék általa a szentségek kiszolgáltatásakor.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 22. szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mikor én letérdelek...

Egy időben én is tanulmányoztam a keleti vallásokat, de nekem nagyon hiányzott a sok személyes kapcsolat, a szentek, a hozzám gyengéden odaforduló, megbocsátó Jézus, az irgalom, az élő, személyes istenkapcsolat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube