Meghívó Marosillyére május 28.- ra!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_szovnapjaplakat.jpgVilágunkat egymásba kulcsolt kezek tartsák fenn!
Szeretettel várunk a Szövetségkötés napjára, Marosillyén!


Mint minden évben, az idén is május 28-án megújítsuk a jó Istennel és egymással kötött szövetségünket. Az Újszövetség gyermekei vagyunk, tudatosan vállaljuk Istengyermekségünket, és tudatosan vállaljuk a Kárpát-medencei Árpád vezér által, a vérszerződésben megpecsételt szövetségünket is. Igen, hisszük, hogy Árpád vezér nem egy helyi kristályból faragta az ő népét, hanem befogadó nagy lélekkel képes volt egy asztalhoz ültetni mindazokat, akik Kárpát -medencében élnek. Hisszük és valjuk, hogy csak ez a nagylelkű befogadás, szeretetre épülő szövetség képes tündérkertté tenni a Kárpát-medencében világunkat.
Az ünnepség a 11.00 órás szentmisével kezdődik, melyet a csernakeresztúri Tóth János atya mutat be. A szentmise szertartásában megújítsuk Istennel és embertársainkkal kötött szövetségünket, és a végén szeretnénk elismerő oklevéllel jutalmazni azokat, akik az elmúlt években a Szent Ferenc Alapítványért, az általunk nevelt gyermekekért a legtöbbet tettek. A szertartást közös ebéd, majd egy vidám délutáni forgatag követ.
A találkozón és a délutáni programokon megismerkedhetünk a dévai ház tánc és ének együtteseivel, de a petrozsényi, zsombolyai, szászvárosi gyermekotthonok kis művészeivel, sportolóival is ismeretséget köthetünk. Nagy szeretettel hívunk, várunk a Szent Ferenc Alapítvány egyik legnagyobb ünnepségére, Marosillyére.
A részleteket és részvételi szándékot Varga Csaba, a marosillyei Veres Bástya parancsnokával lehet egyeztetni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szeretettel,
Csaba t.