Öröm útján

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kiadvanyaink_IMG_4411_2.jpgÖrömmel írhatom le, hogy készül a 2017-es naptárunk, melyet teljes terjedelmében az örömnek szenteltünk!! Hálás szeretettel köszönöm Farkas Katalinnak és Szögi Ágnesnek, kiknek jóvoltából, már ez év szeptember elején kézbe vehetjük e hetente újból és újból hozzánk szóló naptárt! 

 
 
Az új esztendőben az Öröm útján szeretnélek vezetni a naptárra isl!  Isten gyermekének az evangélium fényénél, az öröm útján van a helye, mert ez az út a békében való kiteljesedésre, az Isten Országába vezet bennünket!  Ezért Szent Pállal biztatlak: "Reménységben örvendezzetek!"
Rom 12.12
Az igényeket lehet jelezni:
Magyarországon Gidofalvi Tímeának: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Erdélyben a dévai irodától kell érdeklődni.. Nagyfalusi Évának: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sok szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az esővíz a sáros agyagon keresztül jut a föld mélyébe, és kristálytiszta forrásként tör újra elő, hogy csillapítsa szomjunkat, így a pap méltatlansága nem akadályozza meg, hogy Krisztus cselekedjék általa a szentségek kiszolgáltatásakor.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 22. szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mikor én letérdelek...

Egy időben én is tanulmányoztam a keleti vallásokat, de nekem nagyon hiányzott a sok személyes kapcsolat, a szentek, a hozzám gyengéden odaforduló, megbocsátó Jézus, az irgalom, az élő, személyes istenkapcsolat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube